10 komentářů
  1. Vypada bajecne, a taky snadne, s makem ja nikdy nedelala, asi zkusim:-). Pekny vikend. M.

    OdpovědětSmazat
  2. To může být dobrá mňamka:)))

    OdpovědětSmazat
  3. Hned jak se vratime z prodlouzeneho vikendu, vyzkousim ;-))) Vypada bajecne a mak milujeme vsichni ;-)

    OdpovědětSmazat
  4. Neco pro mne:) urcite vyzkousim;) krasny vikend.

    OdpovědětSmazat
  5. Neco pro mne:) urcite vyzkousim;) krasny vikend.

    OdpovědětSmazat
  6. Dá se ten - opravdu pěkný - hrnek někde sehnat..? :-) Díky.. petr

    OdpovědětSmazat
    Odpovědi
    1. Hrnek mám přímo z keramické dílny od Niny Rail, zkuste to u ní na FB https://www.facebook.com/NinaRailPottery/?pnref=lhc

      Smazat
    2. Děkuju. Kouknul jsem, ona dělá pěkné věci, stavím se někdy v Praze v krámku. Dobrou, vkusnou keramiku dělanou s citem aby u nás člověk pohledal..Hezký den.Petr

      Smazat
  7. Jani, ten vypadá úžasně! Už si konečně musím pořídit mlýnek na mák...
    Přeji hezké pondělí, Helena

    OdpovědětSmazat
  8. Jani, tak toto je naozaj výborný recept. Ja ho mám už veľa rokov vo verzii bez maku z jednej relácie v českej televízii od J.Bohdalovej. Vrství sa múka s cukrom so strúhanými jablkami, nasekanými orechmi, škoricovým cukrom a roztopeným maslom. Je výborný. Určite vyskúšam aj túto verziu s makom. Vďaka za recept. Andrea

    OdpovědětSmazat