8 komentářů
  1. Jani, u nás je to podobné, dnes prší.... Ale u vás je hezky kdykoliv podle tvých krásných fotek :o) Posílám moc pozdravů! Jita

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky, jak já vám "závidím", u nás stále jen vyhazujeme sníh, napadlo ho více jak 1 metr a stále padá...Pozdrav posílá Iva.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, tak to si teda užíváte! Tak ať tu nadílku zvladnete:)

      Vymazat
  3. Závidím, že po sněhu nemáte ani památku, tady jsme stále zavalení hromadami a to není nic pro mě :D Ale aspoň je více světla :) Hyacinty jsou krásné, voní z jich jaro každým coulem, už se nemůžu dočkat!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nekde sníh není a někdo má kalamitu. U nás už vůbec nic, ani vlocka :)

      Vymazat
  4. Myslíte si že je dobrý nápad si domů zvát zahradního architekta a nebo se jedná o naprostou zbytečnost a zbylé peníze bychom raději měli investovat do potřebnějších věcí? No řekněte sami, já v tomto odhadování nejsem bohužel tak moc dobrá jako ostatní lidé.

    OdpovědětVymazat
  5. Nedokážu pochopit jak jsme několik let na zahradě mohli vlastně fungovat bez plastového jezírka. Naše děti si tak rychle zvykly na to že se mohou jít dívat na to jak plavou rybičky a nebo zároveň i tak, že se mohou ochladit v létě. Mají sice bazén, ale rády se dívají jak plavou ryby.

    OdpovědětVymazat