9 komentářů
  1. Vypada to tam moc hezky ,v krasne prirode ale musim rict ze staveni me jako zamek moc nepripada. Klobou dolu prede lidmi kteri se do takoveho velkeho dila pusti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byl snad původně pivovar v devatenáctém století přebudovaný na jednoduchý zámek .... více je v historii na jejich webovkách :)

      Vymazat
  2. Moc jsem se těšila na slíbenou reportáž a potěšila mě. Jindřichohradecko je moje rodné, je opravdu krásné a ráda se vracím. Zámecký pokoj je pěkně zařízený, ukládám si mezi tipy na romantickou dovolenou. Přeji hezké léto! Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je tam nádherně všude! Pokoj je jednoduchý, ale milý a cítili jsme se tam moc dobře:)

      Vymazat
  3. Jani, moc děkuji za reportáž a rozšíření obzorů. Rozhodě si tvůj typ ukládám!
    Měj hezké dny, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, určitě to stojí za to, celý ten kraj je krásný a blízko jsou Slavonice, Jindřichův Hradec, spousta hradů.... takže pro takové cestovatele jako jsi ty, je to jako stvořené! :)

      Vymazat
  4. Dobrý den, znáte zámek Třebešice, je to už nějaký rok, co jsme ho náhodně objevili, prohlídka s jedním z majitelů byla velkým zážitkem. Zámek Dobrohoř mi návštěvu připomněl. Díky za zajímavý tip.
    Iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třebešice neznám, ale ráda se podívam, kde to je. Tyhle soukromé malé zámky jsou opravdu nezapomenutelným zážitkem. Díky za tip a přeji krásné léto! :)

      Vymazat
  5. Nádhera. Díky za zprostředkování!

    OdpovědětVymazat