6 komentářů
  1. Jani,
    přesně moje gusto, díky za tip. Myslím, že bude patřit i mezi mé oblíbené:o) Krásný horký víkend přeji, Jitka

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to skvěle, za málo peněz hodně muziky, jak se říká. Mám to taky ráda tento styl a díky za stránky a inspiraci. Hezký víkend

    OdpovědětVymazat
  3. To se mi líbíííí:-))) Přeji krásný víkend Jani

    OdpovědětVymazat
  4. Zrovna s manželkou řešíme, jak bychom vylepšili před létem náš větší balkon, což by se určitě mohlo hodit na nějakou menší grilovací párty s naším kontaktním grilem a partou kamarádů :-) Nakonec jsme se rozhodli, že vyměníme dlažbu za novou, na stránkách https://www.koupelny-dlazba.cz/dlazba-na-terce jsme si našli dlažbu na terče, která je na balkony a terasy právě vhodná ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Do IKEY také chodíme pro inspiraci, ale vždy to stejně dopadne tak, že si odtamtud něco odneseme. Neumíme se prostě kousnout a nic si nevzít. Ale zase na druhou stranu teď máme hodně doplňků, které celkově oživí tu naši rekonstrukci. Kupovali jsme totiž domů kompletně nová https://www.jis.cz/drevena-okna/ dřevěná okna.

    OdpovědětVymazat
  6. Kdybych tak věděla dříve že existuje e-shop luceda tak se nechodím dívat vůbec do toho velkého obchoďáku kombinujícího modrou a žlutou barvu. Oni už opravdu neví co někdy nabízet. Přijde mi že je to často opravdu moc přeplácené. To my máte rádi jednouduchý design.

    OdpovědětVymazat