24 komentářů
  1. Nádhera...přesně to mám ráda:))) Jani zkus se kouknout tady http://www.coclea.cz/obchod/kusovy-koberec-saro_6?rc=91

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Děkuju, jsem ráda, že se líbí ... mně se taky líbí a hlavně inspiruje:)

      Vymazat
  3. Nadherny interier, nadherne tony, dekorace, detaily, vse! M.

    OdpovědětVymazat
  4. Je to krása, taky sháním koberec podobný co je na čvrté fotce, taky nemůžu podobný najít.Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, v prvním komentáři je tip na obchod od Evi .... tak koukni, mají tam pěkný věci.

      Vymazat
  5. Pěkné, takové by se mi asi také líbilo. Všechno má takové pastelové zabarvení bylo by mi v tom příjemně. Asi jak tak jak se říká, je to můj šálek čaje. Jediné jak je to všechno takové lazené do retra toskánsko / provance stylu. Tak by mě zajímalo jak to tam máte se zásuvkami. Jestli máte standardní nebo už takové ty chytré zásuvky.

    OdpovědětVymazat
  6. V minulém roce jsme já a moje sestra navrhovaly hned dva obývací pokoje. Ten první byl u nás doma a dlouho jsme si lámaly hlavu, jaké barvy v něm použít. Nakonec jsme se rozhodly, že vsadíme na přírodní tóny a mohu říct, že bych neměnila. V pokoji je hned jiná atmosféra, což oceníte nejen vy, ale i vaše návštěva.

    OdpovědětVymazat
  7. Dobrý den, děkuji za inspiraci. Nedávno jsme s manželem zařizovali náš byt. Zpočátku jsme si s tím moc nevěděli rady, a tak jsem hledala nápady, jak na to. Hodně mi pomohl váš článek, který mě přivedl na myšlenku vsadit na přírodní tóny. Sladila jsem do nich prakticky všechno od nábytku až po doplňky, včetně dek. Ještě jednou děkuji.

    OdpovědětVymazat
  8. Dobrý den, moc děkuji za užitečný článek. Novou matraci jsme s manželkou vybírali asi rok zpátky. Byl to docela boj, ale nakonec se nám podařilo najít tu, která nám nejvíce sedla. Poměrně mě však překvapilo, kolik taková sranda stojí. Samozřejmě jsem nechtěl šetřit, a tak jsem k ní přikoupil i chránič na matraci a ergonomicky tvarované polštáře.

    OdpovědětVymazat
  9. Jak na to tak koukám, tak nikomu z vás není důležité dávat zřetel na to, jakou barvu má třeba váš repasovaný notebook když si vybavujete domácnost. To je tada něco. Řekla bych že ženám jde především o celistvost. Ale vy jste jako všechny ostatní. Sladit obývací pokoj a kuchyň. Tím to končí…

    OdpovědětVymazat
  10. Přírodní tóny mi vždy přišli jako nejlepší volba, a to zejména v menších bytech, které potom působí mnohem útulněji. Právě proto jsem na ně vsadila i v našem obývacím pokoji, který je pro nás takovým pomyslným královstvím. Často v něm promítáme filmy, jako třeba Harry Pottera, takže z něj máme i své menší osobní kino.

    OdpovědětVymazat
  11. Také mně na podlaze záleží, a proto když jsem zjistila, že docela levné jsou momentálně na trhu podlahové mycí stroje, tak jsem neváhala ani vteřinu. Jsem totiž ředitelkou na jedné základní škole a slečny uklízečky si neustále stěžují na to, že máme nekvalitní stroje, které jsou strašně staré.

    OdpovědětVymazat
  12. Mám podobný interiér na mé chatě, jelikož přírodní materiály se mi líbí, a tak mám také vše ze dřeva a nesmějí mi chybět v kuchyní různé bylinky, které používám ke svému vaření. Kolem domu jsem si nechala udělat dvě mechové stěny na zastínění části mé zahrady od firmy, která vytváří na zakázku vertikální zahrady.

    OdpovědětVymazat
  13. Kdybych měla více peněz, určitě bych koukala na to, jak dělají některé firmy sruby na klíč a nechala bych si tímto navrhnout zcela nové řešení. Nejsem totiž žádný architekt ani nemám vystudované designové prvky, byla by to pro mě nová životní situace a nevím jak si s ní poradit.

    OdpovědětVymazat
  14. Celkem často si čtu nějaké různé módní designové trendy a zaujalo mne, jaké doplňky do koupelny se dnes dají pořídit. Opravdu moc pěkné věci se v poslední době dají sehnat nejenom na internetu, ale dokonce i v kamenných obchodech. Je potřeba se jít občas jen podívat do těch krámů.

    OdpovědětVymazat
  15. Koukám že u vás doma to vypadá opravdu parádně. Nemáte někde prosím napsané třeba i věci, které jste používali dříve? Přijde mi, že máte opravdu talent na vybírání interiérového designu. Já teď hledám nějaké fajné dětské zábrany, mohla byste mně poradit kde sehnat do amerického stylu?

    OdpovědětVymazat
  16. No u vás se musí žít krásně když máte takto krásně vybavený baráček, tam by se mně pravda také libilo. Už bychom na to s manželem dokonce i mohli mít více finančních prostředků, protože manžel několikátým rokem jede v těch https://www.julu.cz P2P půjčkách a jak on sám říká, tak to docela vynáší. Máte někdo zkušenost s tím?

    OdpovědětVymazat
  17. Já bych nepřežila mít jiné ložní povlečení než má můj manžel. Oba si ho rok co rok obměňujeme na https://www.goldea.cz/lozni-povleceni a jsme moc spokojení s tím, jak je to krásné vždy a nádherně také zabalené. Jak často vy třeba měníte obecně vzhled ložnice?

    OdpovědětVymazat
  18. Myslím si že by nebylo na škodu kdyby se trošku více začaly propagovat vertikální žaluzie. Přijde mi totiž, že to řada domácností nezná a myslí si, že se to hodí snad jenom do kanceláří. Je na čase vyvést tyto lidi z omylu, nemyslíte?

    OdpovědětVymazat
  19. Já už si nutně potřebuji někde sehnat nové ložní prádlo. Protože to je opravdu strašné jak bydlíme a spíme v jednom a tom samém po více než šest let. Nevím sice kde na ty věci stále budu brát peníze ale nedá se svítit.

    OdpovědětVymazat
  20. Já taky miluju koberce :-) . Nemáme teda takové malé, kusové, ale vybrali jsme si celé koberce do místností. U těch kusových je fajn, že se dají vzít ven a pořádně vyčistit, já jsem si musela koupit čistič na koberce a na jaře, když už se dá větrat, všechny koberce vyčistím.

    OdpovědětVymazat