6 komentářů
  1. Janka fotky sú nádherne...malinko mi vadi tek kúsok ošarpaného nábytku, ale viem tam je to zámer :-) Kuchyňa úplne naj najsuperackejšia :-) A čo sa týka tej tvojej rekonštrukcie, no veď ty maš tak fantasticky všetko, som zvedava čo budeš meniť. No chapem ťa lebo aj ja už tri roky túžim po zmene okna v jedálni a teraz som sa už definitívne rozhodla že to presadím, manžel nenamieta len ja som sa bala tej prerábky a špiny. Fandím a teším sa na tvoje pokračovanie :-) Maj sa krásne a šťastný Nový rok prajem.

    OdpovědětVymazat
  2. To je sen! Krása!
    A volby ..... už jenom kvůli našim dětem, aby se nemusely stydět, bysme měli jít a volit změnu na Hradě. Krásný víkend, Jani! Jíta

    OdpovědětVymazat
  3. Jani, chodím se sem pořád kochat, tak ti to zase musím jednou napsat! :) Máš to nádherné. Fascinují mě ty prostory. Já mám pocit, že máme doma všechno našlapaný na sobě. U tebe je to dokonalé - vzdušné, čisté, nádherné... :)
    Měj se pěkně a tvoř a foť. :)
    Sabina
    (www.blaznivamama.cz)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkný interiér. Přesně takto by se mi to jednou také líbilo. Sice už si vyhlížím, jak pak náš dům zútulním, ale to budu dělat až tak příští rok. Ještě totiž nemáme náš dům dostavěný a jen tak to ještě nebude. Máme teprve hrubou stavbu a momentálně děláme elektřinu. S přítelem jsme včera zadělali instalační krabice do sádrokartonu a šlo to docela dobře. Snažím se mu pomáhat, s čím jen můžu, abych měla na domě taky nějakou zásluhu.

    OdpovědětVymazat
  5. My jsme doma také vsadili na čistě bílé stěny. Tentokrát jsme si na to, ale objednali profesionální služby malířství, protože jsme já ani manžel neměli čas dělat vše svépomocí. Musím ale uznat, že od profesionálů to vypadalo opravdu jinak, než když jsme se do všeho pouštěli sami, což většinou končilo nevalně.

    OdpovědětVymazat