7 komentářů
  1. Děkuji za recept. Vyzkouším ji co nejdříve. Martina

    OdpovědětVymazat
  2. to vypadá snadně, taky nepeču kynuté, ale tohel mě moc láká, umít eto tak krásně nafotit:) děkuju Ká´ta

    OdpovědětVymazat
  3. Jani,taky ji peču:-)A z osobni zkušenosti vim,ze vydrzi vláčná i týden! Pokud tedy do té doby ještě je😉Krásný adventní čas do Brdu.

    OdpovědětVymazat
  4. Jani, před lety jsem jí pekla a teď jsem o ní znovu uvažovala. Moc děkuji, nemusím hledat recept.
    Přeji příjemný večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  5. Díky za recept. Nedává se tam ani pr.do peč.? Jitka

    OdpovědětVymazat
  6. To vůbec nezní složitě! Jen nevím, zda letos nebudu odkázána na bílkový chlebíček, ta spotřeba žloutků nějak roste a zavalená sněhovými pusinkami taky být nechci :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Jani, děkuji vám za recept, vyzkouším co nejdříve, jen co se vrátím od vnuček do své kuchyně.
    Jiřina z N.
    trvalkadahlia.blog.cz

    OdpovědětVymazat