14 komentářů
  1. Jani to je tak krásné...kochám se :)
    Martina

    OdpovědětVymazat
  2. Podzim a různé podzimní krásky já třeba miluji...jen kdyby bylo tepleji. Tenhle Tvůj pryšec mám taky a důvěrně mu říkám Pepa:)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dnes byla u nás zima a vítr a stýská se mi po vedrech.... :( Pepa dobrý :)

      Vymazat
  3. Jani, krásně je u vás, skoro ani nedýchám (ale to téměř vždycky při prohlížení Vašich fotek ;-)). Pryšec je fešák ;-). Krásný podzim...
    V.

    OdpovědětVymazat
  4. MOc hezky a jednoduše zkombinováno.)

    OdpovědětVymazat
  5. Marcela - Nordic Passion9. září 2017 v 22:41

    Jani, čistá krása jako vždy a držím pěsti, ať rameno drží ��. M.

    OdpovědětVymazat
  6. Moc krásně zorganizovaná domácnost, je vidět že to máš v sobě, protože to je prostě jedna velká krása. Opravdu to je krásné, fandím ti. Chci se zeptat, máte doma pro děti také dětské zábrany a nebo jedeme takový PUNK styl že dítě necháte lozit všude možně? No ptám se na váš styl výchovy. A taky na věk dítěte, s tím to docela souvisí.

    OdpovědětVymazat
  7. Mám podzim moc ráda to, jak se zbarví listy na stromech, ale nelíbí se mi ty výkyvy počasí, kdy se chlad snaží dostat do našeho útulného domu. Proto jsem sobě a manželovi koupila teplé vlněné vesty a ovčí kožešiny na křesla, jelikož oba trpíme na časté bolesti zad, které vždy začnou i po malém prochladnutí.

    OdpovědětVymazat
  8. Letošní podzim pro nás bude velmi finančně náročný. Byli jsme totiž na dovolené, která nás stále opravdu hodně peněz a teď nám ještě dodavatel energií napsal, že nám bude vypovídat smlouvu a přejdeme do režimu DPI. Vůbec nevím jak mám třeba dětem pořídit v září nové dětské školní potřeby, kde na to vzít?

    OdpovědětVymazat
  9. Tak jo, musím se vám k něčemu přiznat. U nás byl i na podzim docela klid než jsme zjistili že všichni naši známí mají ve svém baráku nainstalované dětské zábrany. My jsme se vůbec o nic takového nezajímali a měli jsme docela poklidný život. Přitom se dětem něco mohlo stát!

    OdpovědětVymazat
  10. Koukám se tak na to a je vidět že všude po světě mají lidé asi stejné problémy, jen co je pravda. My třeba teď sháníme peletová kamna s výměníkem a také si myslíme že to bude jeden velký pain, ale doufáme že to vlastně nakonec snad i dopadne dobře. Jak jste na tom vy?

    OdpovědětVymazat