9 komentářů
  1. Skvely tip ;-)... u tebe se chodim kochat taky fotkami a tou atmosferou ktera z nich jde B-).

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Jano, u nás pošta chodí taky třeba jen jednou za týden. Všechno vozí jeden kluk a když je nemocný, tak třeba 14 balíky stojí. Co mám ale vyzkoušené - je balík do ruky, ideálně s dobírkou. Ten vždycky přišel včas! Jinak si nechávám vše posílat dražší dopravou - třeba PPL. Vyplatí se, hlavně když člověk něco potřebuje rychle. Krásné adventní dny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak u nás v Řevnicích je to podobné. Taky jeden mladý pošťák. Je mi ho líto, takže si ani nestěžujeme ... Jinak se snažím pokud to jde, vybírat jiné možnosti doručení a PPL je asi nejlepší. To je hned a ještě dají vědět přesně kdy a v kolik přijedou. Krásné dny předvánoční také přeji, milá Lucie! :))

      Vymazat
  3. K. Home čeká až pod stromeček už nějakou dobu. Stejně dříve číst nestihnu. Taky jsem kupovala s obrovskou slevou. Snažím se před vánoci už nic nekupovat (zvlášť, když patřím mezi ty, co mají v září dárky nakoupené), abych ulevila poště. Nedávno mi něco přišlo a viděla jsem štos doručenek a říkala jsem doručovateli, že to nějak naběhlo a řekl, že to je jen 100 balíků, že toho bývá i 150. Takže si radost z dalších knih budu dělat v novém roce a počkám raději až na únor. :-) Nádherné fotky. Krásný den, přeji.

    OdpovědětVymazat
  4. Jano, mate obecne fotky nadherne, ale dnes jste se mi tou kompozici, nebo cim, trefila jeste vice do vkusu, pro me naaaaaaadhera. No a ty knihy me vice nez lakaji, jdu juknout na stranky. Dekuji za tip. Pekny den. Marcela

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné fotky, Jani!! Table mám, Home je zatím na seznamu přání! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tuto knihu naozaj poznam zo zahranicnych blogov, kde je casto sucastou home stylingu pre efektne fotky. Ale nikdy som si neprezrela, co vlastne obsahuje, tak ste ma inspirovali, aby som si viac o nej precitala, preco je vlastne tak "in".
    Mate krasny porcelanovy servis.

    OdpovědětVymazat
  7. Jani, nevím, jestli víc obdivuji ty knihy nebo ta zátiší, co si s nimi vytvořila. Opravdu dokonané, hodné nějaké takové knihy...
    Moc tě zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat