12 komentářů
  1. Krásné fotky. Je mi jako bych se opravdu prošla! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tu vůni eukalyptu úplně cítím.... A zelený karafiát jsem ještě neviděla o)) Krásný večer Jani, jdu si taky zapálit svíčku! pa Jíťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitu, ten eukalyptus je neskutečný jak voní! tak pa a doufám, že jsi měla pěkný večer u svíček!

      Vymazat
  3. kRÁSNÝ VEČER!!! Já zas nestihla okomentovat příspěvek s karafiáty :-), ten byl první který jsem u vás četla. A tenhle stihnout musím začerstva...vaše fotografie jsou totiž překrásné...miluju podzim a z těch vašich záběrů čiší to krásné a romantické na něm...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To moc děkuju Kláro! :)) Já ho mám taky ráda, i když s výhradami ....raději mám léto:)

      Vymazat
  4. Jani,teda ty mas doslova eukalyptovou kytici ve vaze!Jeho vůni miluji,ale u nás ji běžně v květinářství nemají:-( U Vas ho maji?Nebo si ho snad pestujes sama?A tak ja si jeho vůni nahrazují olejickem v aromalampe.Před lety jsem si 2 malé snítky přivezla z Řecka a ještě teď je mam a trosku ještě voní.Jinak já jsem venku už skoro 2 roky, také každý den,za každého počasí.Šíma usne od narozeni po obědě jen v kocaru.Dneska sice bylo po dešti,ale oproti minulym dnům bylo tepleji a nefoukala.Stihla jsem otrhat sipky na caj:-)Fotky mas jako vzdy nádherné!Krásný pátek i víkend!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilči, mám ho z velkoobchodu na Čerňáku, neodolala jsem a koupila si domů hned dva obrovské svazky. A voní překrásně. Kdysi jsem ho měla i v květináči, ale bohužel mi nepřežil zimu ... I u nás bylo tepleji, ale pořád buď prší nebo mží ...:)) Tak pa a posílám pusu Šímovi, je sladkej! :))

      Vymazat
  5. Ta váza je načerno nastříkaná 3litrovka ??? Dokonalej nápad. Proč to nenapadlo taky mě??? :o))))
    Martina

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherná procházka! I já se procházím téměř za každého počasí s malým :) a je to venku vážně o moc lepší, než se zdá za oknem :)

    OdpovědětVymazat
  7. Vaše fotky opravdu můžu! jsou nádherné a mají atmosféru! :)

    OdpovědětVymazat