10 komentářů
  1. Taky jsem se nedostala, kvůli nemocným dětem ( http://naseruina.blogspot.cz/2015/10/jak-jsem-nejela-na-designblok.html ), ale nenapadlo mě udělat si jinou radost. To budu muset napravit :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jani, ten tvůj syn je fakt milý o:) Já byla a líbilo se mi moc. Bylo to podle mě lepší než loni, nebyla taková tlačenice. pa Jíťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se loni hrozně moc líbilo v hotelu Evropa. Krásná příležitost vidět původní podobu nádherné secesní architektury. Ale je fakt, že tam bylo opravdu hodně plno. No a kluk je v pohodě a dokonce to prý myslel vážně.....:)

      Vymazat
  3. Krásné fotky i Váš blog. Mohu se zeptat na ty krásné dřevěné svícny, které jsou na fotce? Prozradíte mi, kde jsou koupené? Přesně takové delší dobu sháním a pořád to není ono...díky a hodně štěstí. Martina ze severu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Svícny mám z H&M Home, koupila jsem je loni. Nevím, jestli je ještě mají v nabídce, mají i eshop, tak se koukněte. Hezký večer, Martino!

      Vymazat
    2. Děkuji :o) Martina ze severu

      Vymazat
  4. Jani dokonalost :). Kali nemusím, ale viděla jsem je taky v květináči a nevypadají vůbec marně :).
    Martina

    OdpovědětVymazat
  5. Zvláštne panašované lístky... :-)
    A je peknej farby :-)
    Ja sa tiež znovu pokúšam o interiérové kvety...

    OdpovědětVymazat
  6. Jani, a já na tebe tak spoléhala, že bude reportáž... Já se tam snad nikdy nedostanu.... Ale syn je milý a souhlasím s ním.
    Tu kalu jsem dostala, zatím žije :o)
    Moc tě zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat