6 komentářů
  1. Hmm, krásné. Vypadá jako bývalá škola... Taková tu u nás nedávno k mání byla, stejne prostory, okna. Taky jsem se zasnila!

    OdpovědětVymazat
  2. Nádhera, jen když jsem spatřila ten zvlněný koberec, tak jsem se pousmála, pač bych já osobně byla několikrát denně rozpláclá na zemi, pač bych o něj zakopávala a přejela po mě husí kůže z toho páva...chi chi já nesnáším peří, vidím peří a mám husí kůži všude, naše malá je miluje. Ale ostatek luxus, strašně se mi líbí staré školní pomůcky, mapy aj. lovím to už déle a nic, ale mám něco slíbeného od jedné ředitelky vesnické školy, že mají na půdě haldu pokladů.
    Jinak jak píšeš, když vidím něco, co ti hned padne do oka, hned se tam vidím, mám sto chutí vše předělávat, sjedu aukro aj. pak nic nenajdu a na chvíli zchladnu....
    paaa Zmorkusovic

    OdpovědětVymazat
  3. Úžasné, také bych si dala říct....a změna je život Jani:)))
    Eva

    OdpovědětVymazat
  4. Holandsko mám ráda, ale Toskánsko je Toskánsko. :-) Taky bych si nechala líbit. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Můžu se zeptat na tip kde hledat ty levné statky ve Španělsku? Projel jsem pár realitek, ale nic zajímavého jsem nenašel.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel nevím, kde k tomu muž přišel, musela bych se ho zeptat, ale řekla bych, že četl asi článek na seznamu nebo idnes. Ale našla jsem tuto realitku a jeden kamenný dům s velkým pozemkem tam je k mání za 40 t. euro - http://www.aldeasabandonadas.com/venta/venta-de-casas-rurales.html. Tak tam koukněte, třeba něco vyberete!

      Vymazat