9 komentářů
  1. Jani, já to tam dole na jihu mám moc ráda. Těším se na fotky! Krásný den o)) JíŤa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani my to máme tento rok naopak, veľmi málo ovocia...a tú fľašu som v IKEA mala v ruke , ale kupovali sme samé kovové veci :-), tak som sa jej vzdala...ale ! v partiovke som ulovila konvicu so sitkovým piestom, nerezovú !...chcela som dve -na čaj, -na kávu...chystala som si urobiť kávu podľa knihy Cit slečny Smilly pre sneh :-) a ten piest sa na to hodil.
      No mám len jednu :-), asi bude len čaj :o(

      Vymazat
    2. To Jíťa: Díky a fotky budou. Bylo tam fakt nádherně!

      Alenko: U nás byla loni malá úroda, letos paráda. A lahev si kup, je fakt krásná a za ty peníze ....já jsem kupovala mužovi k narozeninám podobnou lahev od Menu, která stála 10x tolik (byla i na blogu na mramorovém stolku) ! Jo značka se platí:))) Užívej si léto a bazary jsou stejně nejlepší, tam se toho najde, že jo:-))

      Vymazat
  2. Jani, máme to stejně - člověk na pár dní opustí domov a nastane neřád a chaos... :o) Ono se to za pár dní zase usadí... I já nevím, co dřív sklízet a hlavně to nějak smysluplně zpracovat - dneska to byla černorybízová marmeláda.
    Jak čtu, vzali jste to pěkně po jižní hranici - moc se těším na fotky! (Jistě bude i židovský hřbitov :o))
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, Heli, chlapec to doma trochu roztočil, ale dobrý, nic nezničili :)) Brali jsme místa, kam jsme už dlouho chtěli a stálo to za to. je tam krásně a je to zase úplně jiný než u nás. Nejvíc mě učaroval Mikulov, tam bych se stěhovala hned! A židovský hřbitov byl, to je jasné :)) pa

      Vymazat
  3. Morava je krásna a tiež plánujem pár miest za prázdniny navštíviť, máme to docela blízko nakolko sme zo západného Slovenska...a teším sa na fotečky:))a fľašu s korkom mám tiež ...plne využívame na nápoje, ale je to docela dobrá nádoba i na kvety:)), maj sa krásne, krásne leto i s foťákom...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My jsme jeli i kolem skoro Slovenska, máte to hodně blízko, to se máte:-)) Lahev je parádní, jsem ráda, že ji mám a je hodně využívaná. Měj se taky krásně a krásné léto!

      Vymazat
  4. Krásne fotky. Ďakujem za inšpiráciu na karafu, hneď som si pozrela aj ďalšie novinky na webe Ikea...

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné fotky...tu karafu si asi budu muset taky pořídit, vypadá moc pěkně :))

    OdpovědětVymazat