9 komentářů
  1. Teda,to je nádhera.. to jezírko a pergola, v kuchyni kredenc, prostě super..
    Hezký den,
    Petra

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to bola krása, tiež mám rada tú vôňu chaty...letné tábory ešte za býv.režimu...Keď som zbadala tú fotku , kde sú na okne tie hrubé závesy, pohárk so zlatými ornamentmi...a mnoho dalších vecí...obnovili sa mi spomienky z detstva...kamarádi majú krásne útočisko...

    OdpovědětVymazat
  3. Ani možno nevieš, ale si ma vyslyšala :-)
    Je tu bohato zastúpené to čo som si priala : pergoly, ochozy, okenice, vyšedivelé drevo, hranoly ako stĺpiky , viazanie dreva v pergolách v prístrešku....páči sa mi takýto prístup k drevu, aj ošetrené, aj vyšedivelé, aj vekom poznačené...pekný rytmus, kúzelné, čarovné s patinou prírody aj času s dušou :-)))

    OdpovědětVymazat
  4. Juuuuu teda Janko ty si sa tam ale musela mať fantasticky...tak nádherne hniezdočko. Ani nedokážem niečo extra vyzdvihnúť lebo všetko je tam na oko nádherne a hlavne nostalgické čo nás, teda hlavne (mňa) tak očaruje. Prekrásne fotkyveľke dík Janko že si nam to sprístupnila. Pozdravujem domácich a prajem krásne leto.

    OdpovědětVymazat
  5. Jani, u tvého článku si uvědomuji, že teď nikam na chatu nejezdíme. Dřív chatařil skoro každý... Docela se mi zastesklo, i když včera jsme byli doma u mé kamarádky, na vesnici a moc jsme si to užili.
    Měj hezkou neděli, Helena

    OdpovědětVymazat
  6. To jezírko vypadá překrásně! V létě sem do něj musela dát startovací bakterie. Každopádně mít takovou krásnou chatu, tak si pískám :)

    OdpovědětVymazat
  7. Když vidím ty fotky, tak mě to úplně vrátilo zpátky do dětství, když jsem jezdila na prázdniny k babičce. Taky měla plnou zahradu květin, laviček a pro mě spousty záhadných koutů :-) . I já bych chtěla mít jednou tak pěknou zahradu. Už jsme s jejím budováním začali. Nechali jsme si vyrobit pergolu u https://www.albixon.cz/pergoly/ a na jaře budeme zase pokračovat s budováním :-) .

    OdpovědětVymazat