16 komentářů
  1. No to jsme ráda, že má někdo na Cafe Fara stejný názor! My byli naposledy v květnu na Děvičkách, akorát jsme si to dali z druhé strany. Z Klentnice a zakončili v Pavlově, kde jsme se výborně najedli i bez fronty. Na Faře jsem byla jednou, jako pěkný, ale stačilo ☺Člověk tu musí mít rezervaci týden dopředu a stát frontu mě přijde děsný. Ale chápu, že jste si to chtěli vyzkoušet. V Klentnice je ještě jedno krásné místo. Kamenný kromlech, ale je ukrytý.Kdo nezná, těžko sám najde. Jsem ráda, že se Ti u nás na jihu líbilo!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ti týpci, co nás na Faře obsluhovali by se hodili spíš do nějakého grandhotelu :)) Ale byli úslužní, to zase jo... Váš jih se nám líbil moc. Však tam nejsme naposledy!

      Vymazat
  2. Krásné Jani, doufám že se tam taky podívám. Mám jižní Moravu moc ráda. Díky za procházku.
    měj se hezky Věrka

    OdpovědětVymazat
  3. Jani, fotky nádherné, o Cafe Fara jsem slyšela přesně to, co píšeš, můj muž by to určitě nedal :o)
    Naopak v Pavlově jsem se zastavili v hotelu Pavlov, jen na kafe, ale máme v plánu zajet alespoň na víkend...
    Měj hezké odpoledne, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heli, když už jsme byli na Pálavě, tak jsem se na Faru, na kterou jsem slyšela samou chválu, chtěla jít podívat. Ale, kdybych věděla, jak to tam chodí a že se stojí fronta na místo, tak si to klidně odpustím. Stačilo jednou ...

      Vymazat
  4. Zdravím Jani, předně musím pochválit krásné fotky, ale z Pálavy snad nikdy ani jiné být nemohou. My tam byli na dovolené zatím 3x (jsme z jižních Čech, takže je to pro nás lán cesty), ale pevně věřím, že se tam zase časem podíváme. Já zažila Café Fara ještě asi v začátcích a dodnes jsem z ní okouzlena. Ovšem, když čtu vaši zkušenost, myslím, že se od té doby hodně změnilo, a to ve směr, který už mě bohužel neláká. Škoda...
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My to bohužel máme taky lán světa, ale ráda bych tam na podzim ještě jednou jela. A škoda, že jsme Faru nezažili tak jako vy. Ale asi se není čemu divit, velká popularita tam žene spoustu lidí, takže to jde směrem, jakým to jde ....

      Vymazat
    2. Přesně jak píšete, my jsme ji objevily náhodou před lety a byli jsme tam skoro sami. Co teď čtu, tak je to jak atrakce. Ale kafé tam měli suprové.

      Vymazat
  5. Jani,
    já už se tááááááááááááááák těším na srpen a dovču na Pálavě ! :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak Jano, mám s Cafe Fara tu nejlepší zkušenost. Jezdíme tam velmi rádi za dobrou domácí kuchyní, za pohodou, za pěkným prostředím a milou obsluhou. A ta nádherná zahrada s posezením, se sušárnou na ovoce, s bylinkami! Domácí jídla tam vždycky lze na jídelním lístku najít. Frontu jsme tam nikdy nestáli, naopak personál nám bryskně našel místo. Je fakt, že pro lidi co potřebují mít talíř s přetékajícím jídlem přes okraje, tato restaurace není.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi jsme tam byli v nevhodnou dobu ....Jinak jak píšu, jídlo bylo výborné, akorát nestačilo hladovému chlapovi, ale mně ano. A to můj muž nemá rád ani knedlíky ani přetékající talíře. Miluje středomořskou stravu a té je na talíři vždycky tak akorát. Děkuji za Váš názor Táňo!

      Vymazat
  7. Děkuji za krásné fotky, v srpnu jedeme Valtice, Lednice, Mikulov, Wachau a Vídeň, tak se moc těším. Pálavu miluju, tak jak celou naši jižní Moravu. Mějte se Renata

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Jani, koukám, že jste si dovolenou krásně užili, my to máme do Lednice i na Pálavu kousek, tak "na jih" jezdíme často a rádi...hlavně za vínem :))
    A musím říct, že je to opravdu, jak píšeš. I když jsem Faru nenavštívila, zezačátku jsem na ně slyšela samou chválu a v poslední době je to tam jak na běžícím pásu a už to nemá tu atmosféru začátků...je to škoda. Krásné léto!

    OdpovědětVymazat
  9. Jéé, Brusenka - tam jsme se před hodně lety stavovali na oběd a moc se nám tam líbilo. Tak zdravím paní domácí. :-)
    Café Fara letos v únoru na kávu a dort a meruňkovou limonádu, v kavárně jsme byli sami, až na nás zapomínali, potěšily pastelky a omalovánka dětem, líbilo se nám tam, účet vysoký, ale čekali jsme to a návštěvu brali jako zážitek - jednou a stačilo. Každopádně obdivuhodné, jak se podnik proslavil a do tak malé vesnice tahá davy turistů.

    OdpovědětVymazat