9 komentářů
  1. Tak toto bych neuklidila nikdy, ale je to krása.

    OdpovědětVymazat
  2. Za takový bydlení bych se možná i hecla a uklízela to ráda :-) Leč barevný, tak překrásný!

    OdpovědětVymazat
  3. Tak o tom niet pochyb že je to úplna krása a romantika. Ale keď si uvedomim, tak ako si písala aj ty Janka aj my mame presne som to zrátala 220 m...tak ma mraz prešiel po chrbate ak by som mala pratať 600m :-( Veď aj teraz keď skončím hore začínam hneď dole a tak dokolečka :-) a síl ubúda. A popravde aj 200 je dosť .-)

    OdpovědětVymazat
  4. jaj ta postel!!! Krásná inspirace! Ale uklizet bych to taky nechtěla :D

    OdpovědětVymazat
  5. Jani, fakt pěkné - nádherné detaily - koupelna,barva stěn v ložnici, ta galerie... Honem počítám, kolik metrů uklízím a stačí mi to :o)
    Měj hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  6. Opravdu je to krásné. Strašně ráda se sem chodím kochat a nasávat inspiraci pro své bydlení. Teď jsme řešili koupelnu a i blbé tlačítko na záchod vybírám hodně z rozvahou. Nakonec jsem si vybrala Grohe. Je to opravdu pěkné a robustní a vypadá to i kvalitně zpracované. Už se nemohu dočkat až se nastěhujeme.

    OdpovědětVymazat
  7. No tak tam by se ale panečku bydlelo jedna radost. Jen mě teda děsí kdo by jednou za čas z naší domácnosti asi tak myl ta jejich velká okna. Vždyť to musí být práce aspoň tak na tři nebo šest hodin, ne? Já jsem ráda že umyju naše jedno patro a jsem úplně tuhá.

    OdpovědětVymazat
  8. No tak v takovém domečku bych jednoho dne opravdu chtěla bydlet. Jen teda teď musím žít trochu skromněji, vždyť my neměli skoro ani na kachlová kamna abychom nemuseli jít někam do půjčky. Letos je ta situace s penězi opravdu alarmující, jen co je pravda.

    OdpovědětVymazat
  9. Na tak velkou plochu už je určitě nutné si také zařídit ke garáži garážová vrata s pohonem, nemám pravdu? My něco podobného momentálně řešíme v Praze na frekventované ulici, ale máme problémy s tím, že nám to nechce povolit vedení města Prahy 3. Že snad kvůli nějaké turistické zóně.

    OdpovědětVymazat