16 komentářů
  1. Ta vázička je skvělá, asi si udělám radost, i když teď sbírám různé velikosti zavařovaček jako set váz :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně taky většinou stačí pár pěkných skleněných váz nebo i třeba zavařovaček. Ale tahle vázička je kouzelná a pro tebe jak dělaná:)

      Vymazat
  2. My jsme začali pozvolna a chodíme na rychlé procházky. Máme na sobě sportovní oblečení a když máme chuť nebo se nám nějaká část procházky zalíbí, tak chvilinku běžíme (v mém případě obvykle z kopce). Funguje to, není to otrava a je to zábavné, třeba to bude fungovat i pro vás :)

    P.S. Ta vázička vypadá totálně jinak takhle prázdná na jiném místě, v jiné kompozici!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z kopce je to nejlepší! :) Vázička se dá kombinovat opravdu různě a všude jí to sluší. Jo a děkuju za hlas u Iri! :))

      Vymazat
  3. Krásný! Mně se moc líbí ta fotka s vajíčkem, má dokonalý světlo... Mám u ní fajn pocit:). Lucka

    OdpovědětVymazat
  4. Janičko ty Tvoje fotky....ach...to je atmosféra,to je pohlazení...nádherné..děkuji..krásné dny milá..Bi

    OdpovědětVymazat
  5. Jani,dostala som sa do e-mailu,ale foto uz poslat nedokazem,ja som druhy extrem k Vam,Vy mate doknaly design stranky,najnovsie spojenia,blog...ja ani,ani..,dokonca,ked nemozem najst okule,nemozem pouzivat ani len diakritiku,lebo na to nevidim...nic ,musi to pockat asi na blog...zahrada u Vas,hospodarska budova,veranda...oslovuje ma to ,take zakutia...ziju s Vami...nikdy by som nechcela zahradu od profesionalov...ale ked pozeram na svoju,a skoro so vsetkym som v zaciatkoch,..urobili sme nejaky zahradny nabytok zo spuliek,...a nechali sme stare ovocne stromy,vinic a 80 r. orgovan-strom....na to som hrda..na vtacky,co u nas hniezdia,zaby,jezka ...aj salamandra...mame svoje hrdlicky,datla velkeho,aj s mladatom a aj dravec sa ukaze...Pekny jarny cas !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko, není důležitá technika, ale to jak vnímáte tu krásnu kolem, a jak vidím, tak ji máte hodně! A pokud si chcete založit blog, tak to není vůbec těžké, je to jako si založit email.... My taky necháváme staré stromy i když ovoce z nich není nic moc .... ale jsou tak krásné. No a ptáčků máme taky hodně, ale neumím je pojmenovat jako vy. Tak se mějte krásně !

      Vymazat
  6. Ajaj! Z tvých fotek na mě už jaro dýchá, že cítím jeho šimrání za krkem, byť jestě stále zabaleným v šátku.
    I já se těším na běhání, nejlepší lék proti mé obvyklé jarní depresy a nenávisti k úřední byrokracii, co na jaře vyraší, jak pupeny na stromech! :) Děkuju za milou chvilku s tvým milým blogem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo běhání je na všechno! Jen se přemluvit. Dnes to šlo aspoň kousíček:) Děkuju za návštěvu!

      Vymazat