6 komentářů
  1. jani, kočičák je jako ten náš, taky moje láska, ..... pěkný večer o) Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, Kryšpín je naše první kočka, nikdy jsem žádnou nechtěla, ale teď bych ho už nedala:) Je zlatý!

      Vymazat
  2. Jani , tak se musím smát, u nás se taky štípe dříví jako by měla přijít doba ledová:-), naseto už máme taky , jen teda my v plastu, ale díky za tip na tyhle květináčky a za info, jak to s nimi funguje. V krbu už několik dní topíme jen večer, ale pravda je že přes den se trochu temperuje podlahovkou a dát tulipánům málo vody mi taky nedávno někdo poradil na blogu a fakt to funguje! Jo a taky nejsem na kočky, ale na naši čistotnou Pupu nedám dopustit :-). Krásný fotky a ta barva tulipánů...hmmm. Já mám teď jen obavu , co s těmi zasazenými semínky, protože mi to nějak rychle roste, ale ven se to má dát až v dubnu, tak snad mi to vydrží. Krásný zbytek víkendu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucie, mně to taky nějak moc rychle roste ... snad to vydrží, když tak to přesadím. No a chlapi to mají asi podobné, oni se starají o dřevo a my o to teplo, viď:-)) Tak se měj krásně a zahradničení zdar!

      Vymazat
  3. Jani, zahradnická duše je už ve svém živlu, viď. Ale tyhle květináčky mám taky ráda, dokonce je využívám i při zakořeňování pokojovek, pak to jde prostě celé do většího květináče.
    Kryšpín je fakt fešák a z dortu si nic nedělej, to se stane i v těch nejlepších rodinách :o)
    Hezkou neděli, pa Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heli, Kryšpínek je moje zlato:) Celý týden má být hezky, tak to se vyřádím! pa a krásný týden!

      Vymazat