21 komentářů
  1. Od rána sleduji pořád do kolečka blog a těším se na příspěvek a je tadyyy :) Moc se Vám povedla, je super :) My jsme chtěli udělat velký stůl, ale nemůžeme sehnat "stodolu k rozebrání" :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peťulko moc děkuju, trochu jsem měla problém s internetem, tak proto až tak pozdě:)) Stodoly k rozebrání jsou dnes úzkoprofilové zboží a hodně žádané ...:))

      Vymazat
    2. ...a když už jsem jednu sehnala, je to moc daleko :)) Mějte se moc krásně a hezký víkend!

      Vymazat
  2. stolek skutecne vydareny

    a pismo uz je pro me super;-)

    hezky vikend

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že je to už v pohodě:) A děkuju!

      Vymazat
  3. Hyllis si o něco takového prostě koledují! I když já mám tenhle rachitický polotovar kvůli syrovému vzhledu a nízké ceně docela ráda:-) Krásně jsi je přetvořila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Pavli. To je fakt, že za nějaké dvě stovky je z ní tolik parády. A jak jsem tam dala ty fošny, tak se zatížila a rachitida to už není! :)

      Vymazat
  4. Jani, jsi fakt dobrá! Smekám a tleskám!
    A přeji hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  5. No to je promena roku...sup s tiim na ikea hacker...uzasne... ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bych mohla zkusit, že? :))) Dám to aspoň do názvu příspěvku! A díky moc!

      Vymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Jsi šikovná Jani, nádhera:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Veľmi pekné,
    hoci je hviezdou dňa nová polička, ja by som rada ocenila že ste zatiaľ ponechali pôvodný vzhľad Thonetky 1965, to jej najviac svedčí lebo v nej cítiť ducha starých čias a nový nater by síce bol isto krásny, ale predsa len už by ten thonetovský duch bol polačený. Takto - v povodnej prirodnej farbe je pekným spoločníkom sttarých fošní zo stodoly. Prajem pekné dni, Erika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem vám minule nestačila odpovědět, tak se omlouvám. Barvu nechám původní, taky se mi líbí:) Moc zdravím a děkuju!

      Vymazat
  9. Paaani Janka ani za svet by ma nenapadlo že je to z obyčajneho regálu :-) fakt si šikulka, maš dobre cítenie na jednoduchy luxus. Ahoj.

    OdpovědětVymazat
  10. Došla mi slova. V týdnu to vypadalo skvěle, ale vůbec mě nenapadlo, z čeho to je. Fantazie jaký luxusní kousek se z toho ničeho vyloupl. A moc chválím změnu vzhledu na blogu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc za všechny komplimenty! :))) A z police mám radost, už mám i tu druhou!

      Vymazat
  11. Jani, to je prostě bomba. Super nápad a úžasná práce, nikdy bych neřekla, že základem je takové nic :). Měla jsem v plánu podobný počin, tak teď jsem o to víc povzbuzená. Výsledek Vám tam padne jak ulitý, na fotky je radost koukat - ostatně u Vás nic neobvyklého ;). Prima dny, Martina

    OdpovědětVymazat