31 komentářů
  1. Chtela bych se zeptat, kde se daj sehnat ty napisy do ramecku, potrebuju nejakou inspiraci ke stazeni, diky Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si je většinou dělám sama ve Photoshopu, takže vám asi neporadím ...

      Vymazat
  2. No tedy já koukám, to jste jako zvládla během jednoho dne? I zbrousit a natřít skříň? Osobně jsem taky trochu jako blesk, ale tohle bych teda asi nedala. Neumím si to vysvětlit jinak, než, že Váš den má o nějakou tu hodinku navíc :) Jinak opět krásné, jak bydlení, tak celý blog. Přeji hodně nápadů i v tomto roce a už teď se těším na inspiraci. Věrka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věrko, zvládla, ale taky jsem byla další dva dny nepoužitelná. Ale úklid kolem a dekorování musely samozřejmě počkat na další dny, až jsem byla opět v pohodě:) A děkuji a přeji také krásný nový rok!

      Vymazat
  3. Jani, páči sa mi stav pred aj po:))máte to krásne...kochám sa, ja to stále hovorím, my ženy sme šikuly:))majte sa krásne, Maca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Jsme šikulky a když si něco umaneme, tak to zkrátka musí být:))

      Vymazat
  4. Krása! Detaily, celek i práce :) Krásný nový rok.
    Martina

    OdpovědětVymazat
  5. Také se mi líbí jak před, tak po. Mám moc ráda starší nábytek, pokud se hezky zrenovuje (asi jsem úchyl, ale mám ráda věci, které už přede mnou někdo používal - nádobí, nábytek,....) Mějte se krásně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to podobně, ráda kombinuju staré s novým. Díky a zdravím!

      Vymazat
  6. JAni, obdivuji tě, jak to takhle všechno dokážeš :-)Líbí se mi , že dáváš věcem druhou šanci .Eva

    OdpovědětVymazat
  7. Teda Jani kde si ukrývala taku nádheru, ta skriňa nema chybu je to bomba. A ta praca za jeden deň, no klobuk dole. I keď musím sa priznať že aj ja som podobny pojašenec, keď niečo začnem musí to do večera byť :-)) Nábytok ja zase ťaham tak že položim koberček, vlastne je to podobne ako ty s kartónom. Maj sa krásne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo koberečky taky používám :) pa a měj se taky krásně Mery!

      Vymazat
  8. Krásná proměna, i když předtím to bylo také moc pěkné..měj se moc krásně..Inka

    OdpovědětVymazat
  9. Jani, ty si ďábel :o)! I když část tvého textu (to o tom, jak změny děláš o samotě :o) mi něco připomnělo... ale nábytek, kór takovýhle poctivý, sama nestěhuju! Ta skříň je perfektní!
    Přeji hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Jano, tak to je super skříňka a ta vaše stodola musí být taky zajímavá. Měj se hezky. Slávka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No teď ve stodole zase něco přibylo ... měj se taky krásně!

      Vymazat
  11. Máte to doma moc hezké, ale já osobně bych preferovala stav před proměnou. nějak mi to tam víc ladilo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To taky nebylo špatné, ale nebylo to moc praktické:)

      Vymazat
  12. Dobrý večer, moc Vás zdravím. Sleduji Váš příjemný blog již delší dobu. Doposud mlčky :o). Až při dnešním příspěvku jsem si všimla Vaší podlahy a odvažuji se zeptat. Je Vaše podlaha původní? Zbroušená a znovu ošetřena? Všimla jsem si stop hřebíků, které naznačují, že prkna jsou (byla?) přibitá k podkladním trámům. Jsou tedy sražená na "tupo" bez pera a drážky? Omlouvám se za tento dotaz, snad tím tady neruším. Uvažuji totiž o této podlaze do kuchyně rekonstruovaného staršího domu a hodně lidí mne odrazuje, že budu nadávat až se mi v kuchyni něco vyleje/vysype do spár mezi prkna. Byla by jste tak hodná a řekla mi jakou máte s touto podlahou zkušenost? Máte ji i v kuchyni? Omlouvám se ještě jednou a předem moc děkuji! Přeji pěkné dny a radost z tvoření! S pozdravem Milka S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podlahu máme původní, je zbroušená a nalakovaná, přibitá hřebíkama. Máme ji i v kuchyni, zatím se nám nic nevylilo, ale praktická opravu moc není. V místech, kde se nejvíc pohybujeme je už ošoupaná. Ale zase na rozdíl od dlažby je teplá. Kdybychom ji měnili, tak za dlažbu ale s podlahovým topením :)
      Děkuji a přeji také krásné dny!

      Vymazat
  13. Jani, Ty si neskutočná. Toľko stihnúť za jeden deň, to je sila. Odmenou Ti však je to, ako nádherne to všetko vyzerá. Skriňa je naozaj krásna. Si šikulka. Andrea

    OdpovědětVymazat
  14. Nádherná premena. Skriňa je krásna. Vyzerá to veľmi sviežo. Dagmar

    OdpovědětVymazat
  15. Dobrý den Jani, musím říct, že po vybílení to prokouklo. Šedá komoda je perfektní. A obdivuju Vaši rychlost, jak jste to všechno zvládla na 1*. Andy

    OdpovědětVymazat
  16. Jani, vypadá to nádherně !!! Ta skříň tam Ú.Ž.A.S.N.Ě pasuje !!!!!! Marki

    OdpovědětVymazat
  17. Člověk má pořád málo místa, však to asi každý zná, od toho jsou různé regály nebo komody. Já můžu doporučit tyto z odkazu, jsou velké, ale zase skladné. Stačí je šoupnout někam do rohu a hotovo. Vejde se do nich opravdu velké množství věcí, které člověk nemá jinak kam dát, a to se podle mě rozhodně vyplatí.

    OdpovědětVymazat