22 komentářů
  1. súhlasím s nesplneným snom v podobe bielej drevenej podlahy....keby sme ostali bývať v predošlom byte, tak tie moje drevené parkety by som určite premaľovala na bielo....agitácia už bola v dosť dobrom štádiu...
    teraz budem mať podlahovku a odporúčajú dlažbu....a tu mám dilema...bielo-šedá šachovnica ukladaná diagonálne, alebo úplne svetlý piesok...
    všetky ostatné farby budú biela, šedá, čierna....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, já bych taky tak znovu zařizovala! Chci se znovu stěhovat:)) Tak ať vybereš tu správnou barvu!

      Vymazat
    2. Do dřevěné bílé podlahy bych šla, možná že přebarvíme naši v obývacím pokoji.
      U dlažby bych nešla do světlé, vše! jde na ní vidět. Měli jsme ji v kuchyni když jsme se nastěhovali a tekly mi nervy :D. Teď máme světlou ale mozaikový vzor a je parádní.

      Vymazat
  2. Já bych jednou chtěla světle šedou... A asi potřebuju Lyngby vázu...L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo ta váza se mi taky líbí, je krásná a tak jednoduchá!! Díky, že vím, jak se jmenuje:)

      Vymazat
  3. Bila podlaha je bozska, ale praktictejsi mozna svetle seda, taky po ni touzim :) pryc s plovouci priserou vsudypritomnou!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych i světlešedou brala, a plouvoučka je dobrá, když člověk potřebuje rychlou alternativu třeba do pronájmu místo hnusných koberců:)

      Vymazat
  4. No, světlé podlahy, to je moje :o) Už několikrát jsem měla téměř bílý koberec, podlahy mám hodně světlé (bříza a režná dlažba). Asi bych neměnila...
    Krásné fotky si nám vybrala, Janičko!
    Hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heli, tak to máš doma aspoň krásně světlé. Já právě zjišťuju, že naše přírodní podlahy světlo dost ubírají ....ale co nadělám:)

      Vymazat
  5. Bílá podlaha je krásná.Ale pokud je natřená,musí se přece používáním odřít.Já jsem chtěla bílé schodiště,ale prý bych je musela pořád natírat.Tak mám hnědé stupně a bílé zábradlí.Hezký den,Bára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odře se určitě a pak se musí celá znovu zbrousit a to je právě to, co člověka odradí. My máme betonové schody natřené šedou a tady se odírají. Ale není to zase tak vidět:)

      Vymazat
  6. Asi budu vyjímka v těchto komentářích:-)) Ne, že by se mi to nelíbilo, ale praktičnost se rovná nule .Měla jsem, klečela jsem, drhla jsem, pastovala. Fuj tajbl. Mimochodem, zrovna u tebe bych nedělala žádnou změnu. Jani, znám tvé bydlení už dost dlouho a ty jsi důkazem toho, že za málo peněz se dá udělat elegance a šmrnc. Tedy, až na to, že si na kolečkách taháš skříně:-))) Ale i to vlastně chápu. Každá změna, která u tebe projde tvýma rukama, je pro mě originál a skvělý. Na tvoji podlahu a celkový dojem bytu, zahrady a nápadů, pohlížím jako na originál a konkrétně podlahu máš krásnou. Vlastně, když si tam představím bílou....Nebylo by to ono. Ne! Ale sen je sen a každý je máme, tak třeba se ti někdy splní:-))) A hodně štěstí v novém roce celé rodině! Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věru, díky za krásná slova!!!:)) No tahám a baví mě to. Až si záda strhnu, tak bude po stěhování. Ale mám dobrý systém, tak snad ještě chvíli vydržím:) pa a i tobě krásný nový rok!

      Vymazat
  7. U seveřanek se mi taky líbí - bílá, bílá, bílá - nechápu jak to dělají - vůbec!
    Jinak - sny se mají plnit - tak držím palce. Jarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jarko, díky moc! Bílá je opravdu bílá a v zimě člověk vidí, kolik světla do interiéru vnese. Proto ji seveřani mají všude a já se taky snažím ji mít co nejvíc:)

      Vymazat
    2. Přesně tak ..... světlo, světlo ... je to úžasné .... jak píšu výš nechápu tu údržbu podlahy ... ale krása to je

      Vymazat
  8. Jé, vypadá to opravdu nádherně a já se moc ráda nechám inspirovat, takže navrhnu manžovi, že zajedeme do Ikey, až se vše otevře :-) My jsme teď vybírali dle rad na internetu novo vinylovou podlahu a k ní by se pastelové barvy určitě hodily.

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám z kombinování barev strach, takže jsem to udělala tak, že máme všude bílé zdi a ladím to barevnými doplňky. U dětí v pokoji je to jednoduché, protože tam mají kupu barevných hraček a v obýváku máme tmavě šedou sedačku a nedávno jsem koupila hezké povlaky na polštářky , které to hned celé taky změní :-) .

    OdpovědětVymazat