14 komentářů
  1. Svíčky už mě taky berou. Zvlášť když se rozednívá a nebo stmívá... tedy dnes je skoro tak i přes den....jo, ten klid je fajn.
    Tak krásné snídaně při svíčce! Jarka

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Jano, jejda snídaně o samotě a při svíčkách, to mám taky ráda. Ten klid po ranním shonu, kdy se ještě naši kluci stačí pohádat a dcera to shodnotí - že jsou fakt praštění..... Miluji ten klid, stejně jako ty děti. Jano, kdybys chtěla mám opět blog :-), http://domacipoklady.blogspot.cz/. Slávka

    OdpovědětVymazat
  3. Tak o takové snídani si můžu zatím jen nechat zdát. Obvykle je to kalup, nachystat snídani a svačinu, potom rychle zavést Marťu do školy a teprve potom u Kouzelné školky, kterou pouštím Vítkovi, snídám, ale bez svíček. Ty ale zapaluji aspoň večer :-) Pěkné dny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já chystám svačiny už večer, brzo ráno jsem k nepoužití, sotva jim nachystám snídani ...:) No a počkej až budou děti větší, tak si občas taky klidu užiješ!

      Vymazat
  4. Takovou snídani bych si dala taky :-). Já snídám v rychlosti, protože moje 9 měsíční dcera je vždycky už nervózní a chce mě jen pro sebe. Takže mě zatím žádné svíčky a pohodička u snídaně nehrzozí :-D :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Svíčky a dortík k snídani, to u nás opravdu nehrozí.-)) Ale pěkné by to bylo.-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dort jsem pekla večer, tak proto zbyl i na ráno :-) A pěkné to bylo, to jo!

      Vymazat
  6. Jani, takové ráno můžu jen závidět:-))) Eva

    OdpovědětVymazat
  7. Janičko, takové ráno bych si dala hned říct♥ Nádherné fotografie! To teplo domova cítím až sem..

    OdpovědětVymazat