11 komentářů
  1. Jsem na tom úplně stejně. Dozrála ani ne polovina, další půlka ještě visí zelená a některá jsou rovnou na vyhození. Skleník snad bude, ale jen maličký. Ale pěstování se nevzdám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se taky nevzdám. Není nad to utrhnout si vlastní rajče a dát ho rovnou do pusy:)

      Vymazat
  2. Jani, když jsme se nastěhovali do mlýna, tak se tady naše mamka snažila o záhon s rajčaty několikrát...plíseň je vždy zlikvidovala spolehlivě...ale já teď zasadila pár rajčat na terasu do bedny a jsou super, postupně dozrávají, terasa je na jih, takže jim to fakt svědčí, jen ve vedrech jsem jim dělala stínění :-)))...jo a trochu jsem neodhadla velikost bedny, množství sazenic...jsou to takový rajčatový sardinky :-). Doufám , že slunce dorazí! Krásné dny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přemýšlím že bych je příští rok dala na terasu na střeše, tam by měly sluníčka dost. A dnes už u nás konečně sluníčko trochu vykukuje...:-))))

      Vymazat
  3. Jani taky žádné postřiky nepoužíváme, a plíseň se nám zatím vyhýbá .... asi proto, že v okolí lidi moc nepěstujou:-))) Ale se zráním je to letos horší, stávkujou, ne a ne zčervenat:-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás se to šíří jak lavina přes všechny sousedy.

      Vymazat
  4. Ahoj Jani,
    nebo biobedýnky od kamarádky :-). Moc se mi líbí aranž na tácu, dokonalé a v Tvém stylu. Mnoho pozdravů :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, zkusím to s ní domluvit:) A díky a taky zdravím!

      Vymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Ufff...neviem čo som stlačila zmazalo mi komentár :-)
    Janka som na tom asi tak isto, neznašam postreky a radšej to vyhodim ako postrek, veď take si môžem aj kúpiť a nemusím sadiť :-) Inak po dlhodobej skúsenosti som prišla na to že treba skôr vysadiť vonku a zakryť novinami, len vtedy dozrejú do tej potvory pliesni a nezastihne ich. Ja som tak tento rok mala veľa paradajok ale už tym že som ich nestriekala teraz prišla razom plieseň a začínajú odchádzať. No predsa len úžitok bol skutočne hojný. A tie ktoré nedozreli som otrhala dala do krabice do tmy, inak by ich zničila plieseň už by nedozreli. Ale uhorky sa mi nepodarilo zachrániť :-( z lajdactva som ich nezakryla pred kyslými dažďami a bolo po nich.
    Maj sa krásne, pozdravujem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mery díky za rady. To s tou tmou mě nenapadlo. Otrhám je a dám je taky do bedýnky. A uvidím, zda něco ještě dozraje. Pa

      Vymazat