18 komentářů
  1. moc krásné poklady, taky bych zas vyrazila do antiku :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta pánev je super, ta by se mi taky hodila na foodstyling :-) Já některé větší kousky, které dotáhnu domů na focení, raději vytahuji pomaloučku polehoučku, teď jsem týden vozila v autě jednu úžasně starou bednu, kterou mám v našem holobytě momentálně jako odkládací stolek. Původní záměr je sice na focení, ale to na řadu teprve přijde :-) Ty to máš aspoň kde skladovat!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pánev mi taky udělala radost, je teda trochu rezavá, ale na fotkám bude dobrá:) No a s tím polehoučku doma předkládat to máme asi podobné. Já to taky nejdřív uklidím do skříně a pak jakože už to mám dlouho. Skladovat to naštěstí kde mám, mám ještě svůj zahradnický kumbál a tam se toho vejde!

      Vymazat
  3. Rozkošná veteš! :) Mám pro Tebe to největší pochopení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Když ne doma, tak mě chápou aspoň moje blogerské spřízněné duše :-)

      Vymazat
  4. Líbí se mi rezavá pánev. Jen jsem si všimla, že spodní z talířů má uštípnutý okraj. Takové věci prý brzdí proudění energií v domě a nepřináší nic dobrého. ;) Zdravím, Veronika.

    OdpovědětVymazat
  5. Jani- mne se libi strasne ty horni dva talire s kytkama, ty jsou uzasny. Odkud jsi si je dovezla?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věru, ty květované mám z Hostomic za 5 Kč a ostatní je z Prahy - kousek pod Ipákem je vetešnictví U medvěda. A má tam toho mraky a docela dobré ceny.

      Vymazat
  6. Máme to spoločné Jani, ani ja by som neodolala. Andrea

    OdpovědětVymazat
  7. Také bych byla ve svém živlu. Je to radost! Mně se nejvíc líbí ten kytičkovaný talíř nahoře, pak ta pánev, taky ten nůž .... a tak by to šlo pořád. Nejhorší dělat při nákupu tu selekci co vzít a co nevzít a potom na to myslet co jsem nevzala. Ale je to prostě fajn. Takové radosti k žití patří.
    Další pěkné úlovky přeje Jarka.

    OdpovědětVymazat