8 komentářů
  1. Jani, jednoduchý,ale ty jsi z něho udělala luxusní. Vypadá báječně a určitě i tak chutná. V létě pečení taky moc nedám,takže díky za nový letní recept. Už jsem si ho zapsala:-))) Hezký víkend přeji. Eva

    OdpovědětVymazat
  2. Krása, v jednoduchosti je prostě krása :-), já miluju lístkové a často se mi nechce v létě s ničím péct, ale tohle se zmrzlinou!!!! tak to musím udělat, díky opět za úžasnou inspiraci, kterou tady nacházím pokaždé! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já při načítání fotek na Bloggeru poslední dobou nerostu, já přímo srším jak sopka!! 8 fotek 8 hodin práce... A když už se mi podaří jednu naloadovat, tak vyhodí internet :-/ Na to je nejlepší dát nožky nahoru a k tomu tenhle chutný zákusek ;-)
    Krásný víkend, Jani!

    OdpovědětVymazat
  4. Mě by stačila ta zmrzlina :-D:-D

    OdpovědětVymazat
  5. Dezert vypadá skvěle a souhlasím s Ajkou, v tomhle vedru by stačila i ta zmrzlina s ovocem :o)

    Jinak je zajímavé, jak se někde říká lístkové těsto, my máme listové :D

    OdpovědětVymazat
  6. Jani, dezert vypadá výborně a líbí se mi ta expresní příprava.
    Přeji krásný večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  7. Jednoduché a při tom dokonalé !! tak si nech chutnat :-)))

    OdpovědětVymazat
  8. Dobrý den,

    Všimli jsme si, že máte spoustu chutných receptů na vašem blogu a chtěli bychom Vám představit naši novou webovou stránku www.mytaste.cz kde si naši uživatelé mohou vybírat z více než 100 000 posbíraných receptů. Každým dnem narůstá návštevnoť strany.
    Na stránce jsme vytvořili také žebříček Tob blogů, kde najdete všechny přidané blogy a můžete přidat i ten Váš. My zkopírujeme všechny recepty a uživatelé je pak mohou nalézt pomocí našeho vyhledávače. Tím pádem se zvýší návštěvnost Vašeho blogu. Nemusíte se obávat, vše Vám nabízíme zcela zdarma.

    Mytaste.cz má své sesterské webové stránky na celém světě. Budeme velmi rádi když se stanete součástí této velké rodiny.

    V případě že máte nějaké otázky obraťte se na nás.

    S pozdravem,
    Tunde
    info@mytaste.cz

    OdpovědětVymazat