21 komentářů
  1. Jani, to je nádhera!!! Ta modrá je tááák krásně modrá :-) Jdu se ještě kochat!

    OdpovědětVymazat
  2. Není co dodat, krásné fotky. Slávka

    OdpovědětVymazat
  3. Krása, asi jste mě inspirovala k dalšímu místu, které chci procestovat! :-) Hezký den, Maya

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kréta stojí za procestování, je tam všechno hory, moře, příroda, památky .....a mnoho dalšího!

      Vymazat
  4. Miluji Krétu, krásně jsi zachytila ta správná místa s jejich pravým denním životem .....ta místa dobře znám -těším se na další nálož .... krásné probírání ve fotkách Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, probírání je krásné a zdlouhavé:-) Jinak Kréta je taky moje láska!

      Vymazat
  5. Krásné, připomněla jsi mi mou první cestu do zahraničí s mým manželem právě na Krétu, bylo to tak před 15 lety... Jeli jsme na vlastní pěst a bylo to úžasné dobrodružství. :-) Těším se na další fotky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To věřím, tenkrát to tam bylo asi ještě víc panenské a nedotčené turismem. I když v horách to zůstává dost stejné.

      Vymazat
  6. Luxusní fotky!
    Vypadá to na krásné místo a těším se na další fotky! :)
    V Řecku jsem byla jednou, prostředí se mi za vesnicí moc líbilo, ty olivové háje a skály... fakt moc pěkný... ale jinak jsem byla docela zklamaná z chování Řeků... byli jsme tam týden před hlavní sezónou a jim se zjevně ještě nechtělo nic dělat :D. Ale naši jezdí každoročně do Řecka a jsou spokojení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My jsme se zatím setkali s milými Řeky. Teď když mají krizi, tak se musí snažit i před sezonou a je to taky znát, předhánějí se v nabídce, je tam čisto a nedovolili by si žádné nedostatky. Takže spokojenost. No a olivové háje a hory bych si chtěla přestěhovat sem k nám do Brd:-)))

      Vymazat
  7. Jani, jedním slovem, krása. Na další fotky se taky moc těším. Pa Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věru, krása to tam je veliká! Fotky vybírám :-)) pa

      Vymazat
  8. Jani, vypadá to že jste měli bájo dovolenou :-)
    Kdybych nežila v Provence, bydlím v Řecku na ostrovech ;-) Moc ráda se tam vracím... tvé fotky skvěle vystihují místní atmošku <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aný, já bych tam bydlela hned, je tam takový klid a pomalý život, nikdo nikam nespěchá, nic moc neřeší ....a tady - dny tu ubíhají neuvěřitelně rychle. No co naděláme. Tak si užívej svoji krásnou Provence! :-))

      Vymazat
  9. tyhle místa miluju:) vždycky bydlíme v Plakiasu i ted tam odlítáme, ale zvažovali jsem i Mirthios, našli jsem na airbnb hezky vypadající ubytování, jaké jste měli vy a můžete ho doporučit?:) a ve Spili mají nejlepší jaurti me meli ke karidá- jogurt s medem a ořechy:) ten nejhustší jogurt , co jsme kdy jedla....kvůli Krétě jsme se naučila řecky,abych mohla promluvit s takovými krásnými stařenkami, jako máte na fotkách a když je poprosím, nechají se vyfotit, mají takové oči do hloubky do dálky uvnitř:) těším se na další vyprávění:) Káťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jejich jogurty jsou neskutečné! Taky je miluju a s čerstvými jahodami a medem ...mňam:-) No a řečtina je teda pěkně těžká, já mám problém si vůbec přečíst ty jejich písmenka:-)) A stařenky tam jsou boží! Měli jsme klasický apartmán, který tam má asi každý. Nám nejde o nějaké nadstandardy jako televize atd. stejně se tam jenom jezdíme vyspat, takže stačí dobrá postel a sprcha a že je tam čisto :-) Tak přeju krásnou dovolenou a pozdravujte Plakias!

      Vymazat
  10. Krása a romantika, které je snad jen v Řecku, Úplně jsem uviděla ty poetické záběry z Mandolíny kapitána Coreliho :o)
    Ulovila si skvělé fotky!
    Hezký den Jani, Helena

    OdpovědětVymazat