9 komentářů
  1. Jani-pivonky miluju! Porad planuju je vysadit. Nevis, jakou zem maji rady? Jinak jsem slysela, ze pivonky kvetou az kdyz jsou starsi, tak mozna ze par let to bude uz plna vaza:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už ji mám asi 4 roky a pořád 3 květy ...plnou vázu snad budu mít z těch dalších až rozkvetou :-)Mají rády běžnou zem, takže je můžeš dát kamkoliv na sluníčko.

      Vymazat
  2. Já tam taky byla. Uplnou náhodou v den otevření výstavy jsem tam zaplula ze zvědavosti, protože mě ten dům a vysoká zeď okolo zahrady vždycky hrozně přitahovaly. Domů jsem se vrátila obložená skalničkama. Už se jim dobře daří na terase. Suprová výstava!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, tak jsi byla úspěšná. Takže paletová zahrádka se ti utěšeně plní ...:-)

      Vymazat
  3. Jani, mně ještě nekvetou pivoňky, ale už netrpělivě na ně čekám :-) Máš to krásné! Díky za tip na výstavu. Hezký večer!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, tohle je takový divný druh, kvete jako první, ale málo květů. Na ty ostatní taky čekám, ještě nekvetou ...:) Hezký večer i tobě!

      Vymazat
  4. Jani, i já miluji pivoňky! Loni měla nová darovaná jeden květ, chodila jsem se kochat, letos jsem je už nepočítala, bude to krása, tolik poupátek.
    Moc děkuji za typ, nevím, jestli to stihnu,ale užila bych si...
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pivoňky jsou nejlepší :-) A pokud stihneš i ony se tam dají koupit.

      Vymazat
  5. Mně pivoně taky ještě nekvetou, ale už mají kuličky:-))). A na té výstavě bych určitě utratila:-))). Janičko pěkný týden. Věra

    OdpovědětVymazat