12 komentářů
  1. Já mám teď objektiv taky pořád zabořený do květů stromů! :) A magnolie miluju, jsou nádherné. Kéž by kvetly celý rok a sakury taky! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kvete to, voní to ... co je to? Krásná zahrada Jane :-) Já nemám zahradu vlastní, tak lítám po lese a kochám se spolu s Canónem :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, tobě to tam opravdu pěkně kvete:-) To u nás je to nějaká bída....

    OdpovědětVymazat
  4. Teda Jani ta mgnolia je prekrásne zakvitnuta. Aj ja ju mam na záhrade ale keďže som ju musela skoro na jar hneď po roku presadiť na ine miesto tak sa z kvetov budem tešiť až na druhý rok :-( zatial nič ale púčiky na nej nejake sú... A čo sa týka tvojej záhrady som rada že už bude viac fotiek. Maj sa krásne a pozdravujem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se dočkáš květů příští rok a fotek ze zahrady bude habaděj :-)

      Vymazat
  5. Jani, taky se kochám tvojí zahradou. Chtěla jsem se zeptat, jak se staráš o tu keřovitou magnolii? Pokud se tedy nepletu, že je to právě ta keřovitá. Já už ji mám 4 roky na zahradě a vůbec neroste, ale ani pořádně nekvete, sice vždycky nasadí květy, ale nerozvinou se. Nemáš radu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to keřovitá magnolie (v článku je i odkaz na starší článek, jak ji pěstovat). No já ji mám na sluníčku, krytou jehličnany a na jaře ji trochu přidám kompost a přihnojím. Jinak s ní nic nedělám. Mám ji 4roky a daří se jí opravdu dobře. A nemá prý ráda, když je v jejím těsném sousedství nějaký jiný keř nebo strom. Tak ji zkus přesadit na jiné místo a uvidíš :-)

      Vymazat
    2. Jani,dekuju za odpoved. Koukne se na ten clanek.

      Vymazat
  6. Janičko, kvete ti to nádherně .... moc krásné fotky ..... Marki

    OdpovědětVymazat