7 komentářů
  1. Vypadá výborně! hned bych si dala kousek.

    OdpovědětVymazat
  2. ..a já zas nemůžu už žádná bio jablíčka sehnat, takže s nimi šetřím na jedno denně:) co mi vozí potravin z jedné farmy, tak tam už nemají a ani jinde nejsou...máte doma poklad...jak je to relativní, co je poklad co:)...ráda nějaká koupím kdyžtak:) miluju koláč z okary, co mi zbyde po uvaření sojového mléka, s jablíčky a skořicí, ta okara to udělá štavnaté jako z tvarohu ...a štrůdl z domácího těsta po babičce ..nebo jen tak podusit jablíčka na kousky se skořicí a rozinkama, takový vnitřek štrůdlu narychlo:) a jedno do snídaně vločkové každý den...jablíčka jsou nejvděčnější na všechno:)..tak dobrou chut

    OdpovědětVymazat
  3. Já dělám podobně cuketovou bábovku. Stejné ingredience, jen místo jablek nahrubo nastrouhaná cuketa. Tak kdyby náhodou jste měla někdy zase přebytek cuket.... ;-)
    Hezký den!!!!
    Šárka

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá luxusně, tohle já můžu.

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá výborně Jani, ráda vyzkouším. Na podzim dostávám od mamky sklenice se strouhanými jablky a ještě jich pár mám...
    Hezké dny ti přeji, Helena

    OdpovědětVymazat
  6. To u nás byla úrodá bídná .... schovám receptík na podzim, snad se letos urodí:-)))

    OdpovědětVymazat
  7. Skúsili sme a chuťovo dobré! Namiesto časti jabĺk sme dali aj hrušky. Len sme skoro vytiahli a ...bábovka sa rozkydla, keďže bola nedopečená. :D
    PS: cesto je tuhé aj v origináli? Lebo ja som ho naberala varechou. :-o :)

    OdpovědětVymazat