11 komentářů
  1. Ahoj Jani, tak včera jsem si říkala, že v Praze máme rády stejná místa (i my se chystáme po hodně letech na Židovský hřbitov), a dnes vidím, že i stejné jídlo a to Toskánsko, to je jasné! Tvůj salát vypadá skvostně, myslím, že naše dnešní večeře je jasná! A Toskánsko...snad to letos vyjde, že...
    Přeji ti příjemný den, pa Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko i tobě příjemný den! No to Toskánsko bych letos ráda, loni mi to znemožnila práce muže a pak když už to šlo, tak jsem si zlomila ruku ... tak snad se to povede letos. A až půjdeš na žid.hřbitov nezapomeň na přání a kamínek:)

      Vymazat
  2. Mnam mnam, mam hlad a tohle by byl idealni obed pro dnesni den! Ale ty rajcata za moc v tyhle dobe nestoji, uz se tesim na leto!
    Jinak s lilkem miluji lilkovou polevku od Kitchenette...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Polévku neznám a díky za tip :-) Jinak máš pravdu rajčata jsou fakt hrozná, snad jen ty drobné druhy se dají. Já je dávám ještě dozrát na okno na sluníčko a jsou pak přece jenom sladší a lepší. No na ty ze zahrádky si ještě počkáme :-)

      Vymazat
  3. Lilek miluju, a pochopitelně moje drahá, v jídle hrozně vybíravá polovička ne, tak si ho dělám většinou k obědu jen pro sebe, zrovna včera byl s těstovinami, piniovými oříšky a bazalkou. Rajčatům se v tuhle dobu taky pokud možno vyhýbám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To zní taky dobře, piniové oříšky... Můj muž naštěstí lilek jí, takže si ho děláme dost často:)

      Vymazat
  4. Krásné fotky a lilek patří u nás dom také k oblíbeným. A zrovna včera jsem si říkala, že možná změním plány a místo Paříže si dám znovu Itálii, strašně se mi po ní stýská. Toskánsko by mě velmi lákalo. Kdybys hledala parťačku na dámskou jízdu, tak se hlásím, Jani :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ach Ty Tvoje fotky..To je prostě nádhera..Mlaskám tady asi hodně nahlas a Itálie mě naprosto naladila na absolutní odpolední pohodičku..
    Děkujííííí.-)
    Krásný víkend..
    Bi

    OdpovědětVymazat
  6. tak to vypadá naprosto luxusně. To musím hned na jaře vyzkoušet. Teda pokud si konečně vyberu nějaký gril z https://www.avenberg.cz/k93-grilovani . Je to docela věda. Fakt nevím, jaký mám vybrat. Vy máte jaký gril? Potřebovala bych nějaké doporučení, jaký typ je nejlepší na grilování zeleniny a masa. Díky :-) .

    OdpovědětVymazat