18 komentářů
  1. Jani, tohle s dovolením budu sdílet na facebooku. Na tohle DIY se chystám tak dlouho, ale zatím jsem neměla štěstí ta ten pravý kus dřeva (špalku). Chci odšroubovat čelo naší postele i noční stolky a ty právě nahradit špalky natřenými na bílo jak je na obrázku 9. Jenže nemám špalky a s postelí mi musí někdo pomoct (už vidím pana Božského, jak je do toho nápadu celej hrrrr), ale venku je hnusně, o víkendu jsme bez dětí tak by to mohlo klapnout :-) Pěkný víkend!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jasně jen sdílej:) S mužem to chápu, mám to podobné, takže změny nejraději dělám, když jsem doma sama, ale někdy je prostě ta mužská ruka třeba a to pak je teda diplomacie ..... No a už se těším, jak to u vás dopadne a hlavně na fotky z proměny:-) Baru, i tobě pohodový víkend!

      Vymazat
  2. Janka,super inšpirácie....niektoré poznám, niektoré nie, na niektoré sa ešte chystám...pekný víkend
    jana

    OdpovědětVymazat
  3. Jani,
    I my se chystame doma na jarni DIY se drevem. Mame v planu venkovni sezeni z palet a pokud by se nasly i jiny kousky vhodneho dreva, tim lip:-) davej sem vic takovych inspiraci!
    Ps: muzu se zeptat, jak mam dat z pinterestu na blog otky? Porad mi to nejak nejde... Dekuji za pomoc! A zastav se nekdy na kafe a dort, blog.kafeadort.cz.
    Jinak bydlim kousek od tebe... Ale to uz patri jinam:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veroniko, fotky z Pinterestu jdou sdílet na FB, ale na blogu myslím ne, zatím jsem to nezkoumala. Já si je uložím v pc a pak dávám na blog. Jinak se k tobě ráda kouknu. A kde bydlíš?

      Vymazat
  4. Ahojky Jani, moc zdravím a přeji krásný víkend......nápady skvělé.-) Eva

    OdpovědětVymazat
  5. Nejlip se dela blog z cizich fotek, vid..
    Pinterest neni zdroj!!! Kazdou fotku mas linkovat k puvodnimu zdroji!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejlíp se radí anonymům. Blog z cizích fotek rozhodně nedělám, tyto jsou zde pouze pro inspiraci, kterou přiznávám a ničí fotky si nepřivlastňuju! Pinterest je zdroj jako každý jiný a autor se kliknutím na fotku objeví automaticky, což i uvádím. Příště se podepište jako každý slušný člověk a netykáme si!!!

      Vymazat
  6. Jani máš pravdu - vždycky to někde vidím a říkám si dokonalé a jednoduché! Přesně jako tobě by se mi hodil ten regál na květináče... Nedávno jsme vedli doma takovou květináčovo - obalovou diskusi. Manžel pravil, že jich máme všude plno a že všechny určitě nepotřebuji... Snažila jsem se vysvětlit, že třeba v předsíni jsou kytky o adventu v červeném, v zimě a v létě v zinku, na jaře v hráškově zelené...Po chvíli to vzdal...:o)
    Hezkou sobotu, pa Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heli, ano, je to tak i u nás, muž si myslí, že mám všeho moc....:-) ale květináče jsou zrovna hodně potřeba. Pa a hezkou neděli!

      Vymazat
  7. Janičko, bedýnky se mi určitě líbí. Je to hlavně zajímavé. Jinak jsem k tvému příspěvku o fotoaparátu přidala trochu na svůj blog něco o focení. Určitě máš z Nikonu velkou radost a já ti ji moc přeji. Nicméně já Ti musím říci jedno. Nezatracuj svůj starý foták. Díky němu máš na svém nlogu ty fotky takové jiné, originální, které mě se vždy líbly a dělaly ten blog krásný a osobitý. A at se daří při focení.(nejde mi psát háček, proto tam občas chybí:-)) Pa a pěkný večer. Věra♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. opravuji..blogu a líbily. Hej Jani, jsem po 3 denních a mám hlavu jak škopek, Ale chtěla jsem ti napsat. Pa-)

      Vymazat
    2. Věru, z nového Nikonu mám radost a obávám se, že starý foťák asi skončí v rukou mých dětí, ale neboj budu se snažit, aby fotky byly pořád tak osobité :-) hezký den

      Vymazat
  8. Jani, bydlim kousek od Revnic:-)

    OdpovědětVymazat