16 komentářů
  1. Jani, tak ať se ti zdraví vrátí co nejdříve v plné síle...:-)Eva

    OdpovědětVymazat
  2. Ty ořechy, mňam.) Přeju brzké uzdravení, děkuju za tip na výstavu v knihovně a s termínama výstav to mám úplně stejně, odkládám, odkládá až nestíhám.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Iri, snad to stihneme ...ještě máme dva dny :-)

      Vymazat
  3. Tak to mi je ľúto Janka že ťa navštívila ta odporna chrípka :-( prajem rýchle uzdravenie...veď treba osláviť Silvester. M

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mery, už je to lepší. Já Silvestr moc neřeším, takže ten mě netrápí, spíš jsem si chtěla užít návštěvy, procházky....Pa a hezky si to oslav!

      Vymazat
  4. Krásné to ta máte:). Vánoce ještě neskočily, kdepak. Trvají až do Zjevení Páně:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za poučení, to jsem nevěděla, že se říká Vánoce i po těch hlavních ....Budu si to pamatovat :)

      Vymazat
  5. Jani, taky mám ráda staré filmy a letos si jich docela užívám. Brzy se uzdrav! Krásné dny! Děkuji za tip na výstavu, určitě navštívím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni díky, já jsem si jich užila asi nejvíc za poslední roky...díky archivu ČT:)

      Vymazat
  6. Brzké uzdravení, pokud bude dostatek čaje, citrusů a dobrých filmu z archivu ČT /pana Vacátka jsem si pouštěla ke smažení kapra a asi mi bude tyhle Vánoce připomínat/ tak to vykurýrování a všechny kulturní plány určitě ještě máte šanci stihnout!.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc Rendi, už mi to všechno pomohlo a je to lepší. A snad stihnu aspoň ten hrad, Nikl počká, ten je až do jara:-) A máš pravdu, mě bude teda připomínat letošní vánoce taky, ale ty v posteli. No a nakonec to nebylo tak špatné, nemusela jsem nic dělat......:-)

      Vymazat
  7. Ale, ale, to je tedy smůla! Doufám, že ti je už líp Jani a taky trochu si užíváš! Měla si takové hezké plány!
    Krásné fotky!
    Moc tě zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Jani, věř, že si tvoje tělo potřebovalo odpočinout, a proto si vymyslelo tu nemoc! Vánoce v posteli jsou určitě taky báječné.....člověk má někdy těch plánů až nad hlavu a tělo řekne dost. I když myslím, že už jsi dnes čilá a zase běháš po Praze a fotíš ji pro nás těma svýma očima :-))) Už teď se těším na příspěvek Pražský hrad na sklonku roku 2013 :-) Zdravím. L.

    OdpovědětVymazat