22 komentářů
  1. Jani já mám v Praze pro sváteční příležitosti ráda restauraci Zahrada v opeře http://www.restaurace.cz/praha-1/zahrada-v-opere.html Ale určitě dostaneš od pražských nějaký lepší tip :-) Jinak já o víkendu taky hledala, břízu :-) Tolik se mi líbí Tvoje inspirace, že ji chci využít hned v několika podobách. K tomu ještě potřebuji demižon, nějaký pěkný starý rám a strom :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tip. No a to máš hodně plánů a docela k tomu teda dost věcí potřebuješ ... strom...starý rám, to bude asi nějaké umělecké dílo :-))) Tak už se těším na výsledek!

      Vymazat
    2. No to rozhodně :-)))) Uvidím, jestli se mi podaří vše sehnat jak si představuji, dneska odpoledne jedu okouknout demižon.

      Vymazat
  2. Zahrada v opeře již dlouho neexistuje....
    Místo ní je Ambiente Čestr.

    OdpovědětVymazat
  3. Čestr (česká stračena) je prý fajn pro ty, kteří se chtějí přecpat dobrým masem, já měla promoční večeři v Duté hlavě na Betlémském náměstí, líbilo se nám prostředí i jídlo. Je to klub architektů - v podzemí vedle kostela, koukněte na net.

    OdpovědětVymazat
  4. Jani, ty jsi byla ale akční...tolik věcí stíháš:-).....taky hledáme na víkend nějakou super restauraci-budeme slavit kulaté narozky:-)papa Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, to byly teda akce :-) Tak ať taky dobře najdete, pak si řekneme, jaké to bylo :-)

      Vymazat
  5. No Janka tak ja ti asi s reštaruráciou nepomôžem, všetke naše promócie sme odbudli u nás v jednej a furt tej istej aj s priateľmi a rodinkou v Snine :-)) ale myslím si, že presne ako si napísala mojim chlapom by taka pidi porcia v reštike tiež nestačila a preto sme mali vždy viac chodov. Ale bavíte sa tu aj o brezach tak ja som svoje v záhrade zrezala až na jednu...takže materiálu mam dosť a od zajtra idem na to, tiež ma breza už hodne dávno fascinuje. Zaujímave je že mi narastli za tri roky a sú naozaj riadne hrube a veeeľke :-) Krásny večer prajem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mery, tak se taky chystáš na velké tvoření. Pak se pochlub, těším se! pa a měj se krásně :-)

      Vymazat
  6. Jani, myslím, že jsme měly podobný víkend... :-) Tak ať vybereš dobrou restauraci... Mnoho pozdravů!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo, ale už bych potřebovala být trochu akčnější :-) Taky moc zdravím Moni, pa:-)

      Vymazat
  7. Ahoj Jani, u nás už taky fičí a o víkendu jsem stihla velké prd. Se ségrou byli po promoci v Ambiente ve Slováči, mě tam vzali poprvé minulé pondělí. A opravdu gurmánský a maximální zážitek s vynikajicí sladkou tečkou na konci v podobě domácí vanilkové zmrzliny s pistáciemi a horkou čokoládou, mňam. Doporučuju a hlavně rezervaci ;-). Paa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O Ambiente taky uvažujeme....díky za kladnou recenzi Šári :-) Ve Slováči jsem nebyla, já znám ty ostatní. Tak snad se trefíme, díky a měj se krásně :-)

      Vymazat
  8. Janičko, moc se mi tvé koláže líbí! Promoci se hezky užijte. Nevím, jakou máš představu,jak vidím, Ambiente už ti bylo poraděno několikrát,my se vždy skvěle najedli v Universalu http://www.universalrestaurant.cz/ (porce byly fakt velké :o)) a minulý týden jsme jedli ve Zlatých časech http://www.zlatecasy.cz/ a bylo to moc dobré.
    Pohodový večer, pa Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heli, díky, kouknu na to. No asi to vypadá na to Ambiente, mě se ještě líbí restaurace Noodles v Politických vězňů, ale ostatní zase chtějí jinam...tak uvidíme. Děkuju a měj se krásně!

      Vymazat
  9. Krásné fotky! Víkend jsi měla parádní. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Jani, prihovaram sa tiez za Ambiente Brasileiro, synove promocky sme mali tam a vsetci boli nadseni. Hlavne potom nezabudnite na tu zmrzlinu obalenu v pistaciach a zaliatu belgickou cokoladou, co spominala uz Sharka - uplna parada. Nech vam to vyjde. Vdaka za nadherny a inspirativny blog. Velmi rada k tebe chodim "na navstevu". Prajem vela napadov a radosti. Z KE ta zdravi Iveta.

    OdpovědětVymazat