16 komentářů
  1. Nádherně nadekorováno Jani....přeji ti krásné slunečné odpoledne. Eva

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasim s Evou, nadherna kompozice a skvele fotografie.
    Az to ve mne vzbudilo touhu, ze je musim taky nekde rychle splasit :)

    Krasnou stredu Jani.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky:) A v Kodani určitě nebude problém sehnat ty nejdesignovější sukulenty :)

      Vymazat
  3. Kouzelné zátiší, sukulenty mám moc ráda. Ta fotka se stínem agave na míse, tak je skvostná!
    Hezký večer, pa Helena

    OdpovědětVymazat
  4. Prosím, jak se natírá na betonovo?
    Maruš

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maruš, no abych pravdu řekla, tak to byl spíš pokus na "betonovo" . Terakotová mísa byla předtím už bíle natřená, takže na ni přišla barva šedočerná, kterou jsem tam vtírala houbičkou. Pomohlo? :-)

      Vymazat
  5. Krásne fotky a tú bielu podlahu by som tiež brala. Ale ako vravíš museli by sme žiť samé, to by sme si to potom vedeli udržať. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně Andrejko, ale já tu podlahu raději oželím, než žít sama... i když někdy to není špatné být aspoň sama doma :)

      Vymazat
  6. Ahoj Jani,tak dnes jsme měly obě dvě stejný nápad. Já jsem si dopoledne aranžovala a fotila své úžasné echeverie, které jsem si v létě koupila v Lidlu, přesadila do šedohnědých květináčů z Ikea a už se mi nádherně rozrůstají. Sukuletny jsou moje vášeň. Mám jich plnou zimní zahradu a jednu tlustici mám už od doby, co jsem se přestěhovala do Phy takže asi 13 let a bydlela se mnou dokonce i na ubytovně na letišti :-) Původně byly dvě jedna mi cloni zmrzla :-(((( to jsem oplakala. Druhá se něštěstí vzpamatovala. To víš, hlídal je manžel. Už končím, abych se nestala nežádaným spamem tvých komentářů :-))) pa L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A kde uvidíme fotky tvých sukulentů ? :-) No a nedivím se, že se v zimní zahradě tak rozrůstají...zimní zahrada je sen:-)

      Vymazat
  7. Posílám adresu svého blogu, jak by řekla moje téměř dvouletá dcera, mimi blogu www.lucyinPrague.blogspot.com. Zatím je to takový pokusný králík. Testuji a zkoumám, co jak funguje. Snad postupně zdokonalim. Pěkný den a neuklouzni dnes venku!

    OdpovědětVymazat
  8. Jani opět krása, Tvůj styl je netradiční a originální! Sukulenty jsou mi moc sympatické a nechceš nám dát tip na výrobu betonové barvy? :-D Měj se hezky, paa

    OdpovědětVymazat