19 komentářů
  1. Taky jsem na premieru zapomnela a koukala jsem az na webu. Uzasne recepty (podle Dity varim uz nekolik let), bajecny interier (ten stul ji zavidim). Poradu ale podle me trochu skodi strasne neprijemny hlasovy projev (slysela jsem ji poprve) a spatny zvuk...:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Její hlasový projev mi taky moc neseděl, naštěstí se pak věnovala spíš jídlu než telefonování....pak jsem si zvykla. Ale celkově se mi to moc líbilo.

      Vymazat
  2. Také mi nevyšel čas, i když jsem chtěla koukat. Bohužel si myslím, že kopírování Nigelly je tam víc než jasné, což už je patrné z její kuchařky. Jiné názvy pokrmů...recepty vlastně totožné...to mě tedy docela naštvalo. Podívám se ale ne webu, ať jsem objektivní.
    Přeji krásný víkend Jani, Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podoba s Nigelou je jasná. Ale na druhou stranu, u nás moc vkusné pořady o vaření nejsou a toto je pořad podle mě zatím nejlepší a dobře natočený. Ondříček to umí.

      Vymazat
  3. Prosím prosím aj ja som to pre...nehodil by tu niekto link kde si to môžem pozrieť?...Ďakujeeem.

    OdpovědětVymazat
  4. Tady je link http://www.ceskatelevize.cz/porady/10588743864-denik-dity-p/213562260300001-sourozenecka-party/

    OdpovědětVymazat
  5. Já měla od rána ceduli na stole,abych nezapomněla:-))).....takže já se dívala a obdivovala.....ale budu upřímná,nějak nerada ji slyším. Její hlasový projev mi vadil....jak bylo v Berouně? Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám podobný pocit, pak jsem si na ni ale zvykla...V Berouně jsme byli jenom na skok, nefotila jsem bylo by to stejný jako ta jarní reportáž :-)

      Vymazat
  6. Pořad hezky udělaný vizuálně, ale podle mne žádná emoce a nepříjemný monotónní hlas Dity P. Na FB Dita píše, že stustustůl pořídila v květinářství na I. P. Pavlova :-) L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo, když chce mluvit v televizi, tak by mohla projít nějakým cvičením, jak používat hlas:-)

      Vymazat
  7. Jůůů, tak já to taky prošvihla .... Janičko, děkuju za připomenutí, jdu to taky skouknout na netu .... přeju ti krásnou neděli ....pa, pa Marki

    OdpovědětVymazat
  8. Jééé, Janičko, děkuji! Taky jsem se chtěla dívat a nedívala... Apetit jsem si začala kupovat za šéfování Dity P. a jí věřím, že ráda vaří i jí!
    Hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  9. Taky jsem se podívala až on-line. Velké zklamání. A to jsem byla z rozhovoru s režisérem Ondříčkem předem připravená na to, že Dita je "svá". Ovšem, že to "svá" bude znamenat to /a to vynechávám ten hlas, který tedy prostě máme takový, jaký nám ho příroda nadělila, ale měli bychom vědět, že než vlezem do médií, máme s tím zkusit něco udělat/, že se obsahově její komentáře vůbec nedají poslouchat. Jedině si to dát příště jako neslyšící s titulky - a tam snad i upraví alespoň to "vo-" :DDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je dobrý nápad s tím přepnutím na neslyšící:-) Mně to tolik nevadí, přece jenom jsem na ten pražský dialekt zvyklá. Ale první díl byl lepší, teď při tom posledním pyžamovém díle jsem byla víc zklamaná, co vařila mě teda neoslovilo a trochu trapné dialogy o nápadníkovi "klukovi" ... Dita už opravdu není žádná holčička:-)

      Vymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  11. Knihu od Dity P. mám doma již přes rok a na české poměry je absolutně vynikající a nedostižná. Já ji miluji. Pořad se mi moc líbil, i když uznávám, že hlasový projev jsme musela ze začátku taky překousnout. Na pořadu je ale rozhodně více pozitivních věcí než těch negativních a mrzí mě když někdo umí jen kritizovat. Sama jsem bábovičky také již dělala, ale musím se přiznat, že jsem na ně neměla tak krásné formičky jako vy Jani. Chutnají ale skvěle!

    OdpovědětVymazat