17 komentářů
  1. Ahoj Jani, u nás to proběhlo taky. Před domem máme potopu, ale krásně se teď existuje :-)Ta první tvá fotka je moc krásná. Gratuluji k MB, ale ještě jsem to bohužel neviděla. V obchodech stále mají stará čísla. Jsem moc zvědavá a těším se!!!Papa Měj se fajn :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo, vzduch se krásně pročistil, bude se i líp spát.... no a MB jsem taky ještě neviděla, tak jsem taky zvědavá....:)Pa Moni a měj se krásně!

      Vymazat
  2. U nás taky..a já si u toho čtu MB ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Janičko, nemohli by jste poslat nějakou vodu i nám?????? Krásné fotky a pěkný týden se sluníčkem:-) Pa Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věru, mohla, dnes napršelo opravdu hodně. No a od zítřka zase přes 30:-) pa

      Vymazat
  4. U nás taky, ale jen lehce, ale aspoň prší, konečně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Báro, k vám na Moravu to přijde taky, prý v noci:)

      Vymazat
  5. Dážď po tých horúčavách je vítaný, u nás teraz tiež prší, taká mierna letná búrka. Dúfam, že na chalupe bude všetko v poriadku, pri poslednej búrke to odniesol orgován.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rendi, tak mírná bouřka u nás rozhodně nebyla ... po celých Čechách popadané stromy, vlaky nejezdí... Ale aspoň se ochladilo:-)

      Vymazat
  6. Ahoj Jano, u vás to bylo jistě silnější. Lítala jsem od okna k oknu, protože mám skautíky na táboře, tak jsem byla ráda, že to bylo tak slabé, ale vodu by to ještě chtělo. Svíčku hromničku zapaluji vždy také. Na hromnice 2. února se svíčky na ochranu proti bouřce světí v kostele a přes rok je při bouřce zapalujem. A že máš bouřky ráda, nechápu :-). Měj se. Slávka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bohužel nemám svíčky vysvěcené, spíš to zapaluji jako tradici... No bouřky ráda mám, ale mám před nimi respekt, když je tak divoká jako byla teď, tak se taky bojím:-)

      Vymazat
  7. Jani, nevěděla jsem, že svíčky odhánějí blesky!!! Já bouřky nerada, ale dělám hrdinku! A gratuluji k MB článku - je super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty svíčky asi před bleskem neochrání...je to jenom taková pověra. A děkuji:-))

      Vymazat
  8. U nás bouřka včera v noci, juhůůů, konečně! Dokonce i pršelo. Půl zahrady se nám už upeklo přesto, že zalíváme dvakrát denně. Je to k pláči. Tak bouřkám a pršení zdar! :)

    PS: Gratuluji k článku v novém Marianne Bydlení :)!! Máte to doma (a kolem) krásné! :)) Před zahradou smekám! :))

    OdpovědětVymazat