24 komentářů
  1. Ahoj Janičko..
    Stránky jsou úžasné,syn je velký šikula,pronájmy famozní,ale mě se stejně nejvíc líbí u vás v obýváku:-)Není problém vytvořit interiér,když máš peníze a sladit to se starými věcmi a vymýšlet tolik úprav a detailů,to chce talent a ten ty rozhodně podle mého mínění máš:-)Sny se plní,takže hodně štěstí..krásný den..
    Bi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Bi, téda, děkuji za krásný komentář:-) A když říkáš ty, že se plní sny, tak tomu musím věřit:) měj se moc krásně pa

      Vymazat
  2. Design perfektní. Líbí se mi o moc víc, ikdyž původní byl taky fajn. Teď je to profi a "čistší", jednodušší a to mám moc ráda. Tvoje fotka je skvělá, je moc hezké vidět tě "face to face" :). Byt v NY jedna báseň! Hned je to pondělí hezčí den :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji já i En. za pochvalu:) ... a jsem ráda, že jsem ti udělala trochu hezčí pondělí:) měj se prima pa

      Vymazat
  3. No to je nádhera ... taky máme v rodině tenhle sen (není můj.) Jinak má sestra s jedním New Yorčanem žila, ale v tu dobu studovala v Londýně. Každý měsíc se tak střídali v návštěvách, ale nakonec to vysílení vzdali.) Američan byl u nás na návštěvě v Praze, my ale za ním v USA ne, škoda.)

    A nový design je moc krásný ... taky bych nějaký potřebovala, tak Tvého syna možná zaměstnám.) Děkuju za tip.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je ale romantický příběh, napiš ho! Škoda, že nekončí ...a vzali se a žijí spolu v NY...

      A těší mě, že se ti líbí design... i En. je potěšen.)

      Vymazat
  4. Jani, opravdu pěkný pronájem... můj zájem o USA a New York trochu ochladl, když jsem v roce 2001 třikrát žádala o vízum a třikrát mi ho zamítli...ale vím, že bych se tam podívala ráda :-), tak možná někdy to vyjde. Přeji ať se vám sen vyplní brzo !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ti dělali takové problémy ... to asi nebylo příjemné, nedivím se ti. Snad to jednou vyjde!! A díky pa:)

      Vymazat
  5. Jani, byt je opravdu pěkný a příjemný. Já tohle město nikdy netoužila poznat, ale Vám přeju, aby se ten sen splnil:-)) Určitě to vyjde:-) Věra

    OdpovědětVymazat
  6. Báječný článek se vším všudy! Skvělá vizuelní změna blogu, moc se mi líbí. NY je taky náš sen. Tak ať se to všechno povede a vydaří!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Lucie, za pochvalu blogu i článku:) Tak ať se i vám váš sen splní...jakýkoliv!

      Vymazat
  7. Ale, ale, tak NY se ti zachtělo :o), Jani! No, komu by se nezachtělo, když vidím ty fotky... Moc ti to přeju, protože se už teď těším, co nám nafotíš!
    Hezký večer, Helena

    PS:...vy jste doma fakt takhle šikovní všichni?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heli, no zachtělo...a to by se teda fotilo:) A děti jsou celkem šikovné, ale to ty tvoje taky! hezký večer pa:))))

      Vymazat
  8. Jani Tvůj nový web je moc pěkný a foto také, moc ti to tam sluší... a NY, je můj sen, třeba se někdy také dočkám. Měj se fajn! Monika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, díky moc za pochvalu:))) Sny se prý plní..........měj se taky fajn pa:)

      Vymazat
  9. Na takého šikovného syna by som bola pyšná aj ja. Držím mu palce v jeho tvorbe aj v štúdiu. A tebe nech vyjde ten vysnívaný NY. Ja osobne netúžim po USA, aj keď tam mám vzdialenú rodinu. Poteší ma skôr ich návšteva u nás. Pekný večer &Lenka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lenko děkuji moc za za pochvalu a synovi vyřídím:))) Přeji také krásný večer!

      Vymazat
  10. Novy design je hezky ,syn je moc sikovny. NY ale neni pro me a nikdy me nelakaly ty miliony lidi na ulicich.Kamard tam byl vloni a uz by tam vickrat nejel ,jeho popis NY -mesto ktere smrdi mocuvkou.Ve dne lide velice prijemni ale vecer te obejdou na sto metru a policajti hned tahaji pistole coz rikal neni nic prijemneho.Jenze kazdy ma jine skusenosti a kdyz je to vas sen tak za nim jdete a doufam ze se vam splni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za syna :-) No asi to mám trochu zidealizované....ale pohled na NY z výšky se mi líbí:-)) Přeji hezké dny!

      Vymazat
  11. Janičko, krásná změna ...... moc se mi líbí tvůj nový vzhled blogu, máš moc šikovného syna ....pa, pa Marki

    OdpovědětVymazat
  12. Byt je kouzelný! Obzvlášť ty výhledy a terasa. Ceny jsou za ubytko v NYC smrťácký tak jako tak! Takže pokud nepojede za synem k "němu domů" tak se většinou vyplatí si pronajmout byt pro rodinu než platit dva hotelové pokoje. Ty se pohybují 150-200 dolarů pokoj/noc a to není vůbec žádný luxus!
    Já jsem měla to štěstí že jsem v New Yorku žila a nemůžu než doporučit :-)
    Doufám že jemu/vám to klapne :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za rady:-) Jé a ty jsi tam žila....to muselo být nezapomenutelné, nechceš nám o tom něco málo napsat na blogu?:)))))Bylo by to pro nás určitě moc zajímavé! Tak pa a přeji krásné dny do Provence, Aný!!!:)

      Vymazat