13 komentářů
  1. Jani, krásný velikonoční čas i u vás:-)))...máš to krásně velikonečně vyladěné......P.S. a ti vlci to určitě byli:-)))Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, byli to vlci, pevně tomu věřím:) taky přeji krásné Velikonoce...zase sněží:)

      Vymazat
  2. Janičko,
    já si nemyslím, že by jsi měla "vlčí mhu" u nás vlci jsou, můj tatínek je myslivec a říkal, že v poslední době byl zaznamenán výskyt vlků v Jeseníkách, Beskydech a na Šumavě, takže jsi je klidně mohla vidět, ale pokud nejsi Karkulka, tak se jich nemusíš bát :o):o):o) na člověka běžně neútočí ..... pa, pa a krásné Velikonoce .... Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si taky myslím, že to nebyla vlčí mha...musíme se zeptat myslivců tady u nás, jestli tu nějací jsou. Už do lesa asi hned tak nepujdu, i když nejsem Karkulka:-) krásné velikonoce i tobě Markétko:)

      Vymazat
  3. Janka ja by som od strachu tam asi pustila ...:-))) Krásne nazdobené vetvičky. A chcem sa opýtať, asi pred rokom mi manžel tak podobne spravil z dosák stôl, lenže sa nam po mesiaci pokrútili...tebe sa to nestalo? Krásny predveľkonočný večer prajem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No taky mi nebylo moc příjemně....Jinak deska je udělaná asi z 2cm desek a zatím se nekroutí. Ale není to velká plocha, je jen asi 60x50 cm, nevím, jak by to bylo u velké plochy. Taky ti přeji Mery krásné Velikonoce.

      Vymazat
  4. Ještě že u nás vlky nemáme.... teda aspoň doufám:-))))

    OdpovědětVymazat
  5. Moc krásné fotky. Taky už se mi ten sníh a zima zdá příliš ohraná, chtělo by to změnu :) Přesto přeji krásné Velikonoce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, děkuji, je to děs s tou zimou, už zase sněží......také přeji krásné Velikonoce!

      Vymazat
  6. Jani, aj Tebe prajem krásne sviatky. Nádherné fotky si pre nás pripravila. Andrea

    OdpovědětVymazat
  7. Jani, vlci, jo :o) No, proč nakonec ne, v hlubokých brdských lesích...
    Naaranžovala si nádhernou vázu!
    Pohodový večer přeji, pa Helena

    OdpovědětVymazat