14 komentářů
  1. Receptem jsi mi udělala obrovskou radost! Na tvarohovou se chystám už tak dlouho a nikdo ze známých ji nepeče. Jsem ráda, že mám recept od někoho, kdo ji má odzkoušenou! :) Víkend má jasný plán! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mám radost, že jsem se trefila! Tak ať se ti povede a doma chutná - to víš láska prochází žaludkem:-))

      Vymazat
    2. Ano, ano...minule mi drahoušek říká "Lásko, to bylo tak dobrý, že by sis zasloužila novou kuchyň" :D :D A to tu naši máme tepr rok a půl!! :D

      Vymazat
  2. Jani a já potřebuju zhubnout a ne pořád ochutnávat tvoje výborné recepty.To se zase u nás doma budou mít:-)))) Hezký pondělní večer. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi to já taky, začnu běhat až opadne sníh:-)) Měj se krásně

      Vymazat
  3. Jani, moc dobře ti rozumím, mám to taky tak ..... v předpřipravených příspěvcích mám už minimálně nachystaných pět buchet k publikování :-):-):-) chi, chi, chi ..... holt "okurková sezóna" ..... už aby byl alespoň ten Valentýn, ať se dá něco dělat ..... to mi připomnělo, že znám úžasný recept na valentýnské muffinky, chi, chi .... Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se u tebe těším na ty mufiny... a máš pravdu, mám taky nějaké předpřipravené, vždycky když upeču tak nafotím, ale nestíhám přidávat na blog....že bych ten foodblog nakonec založila??:-)

      Vymazat
  4. Jani, buchta vypadá dobře...a to sítko zkusím, protože mám problém a jakákoliv cukřenka na moučku mi prostě nesype :-) Dík!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, zkus, zatím sype dobře, já jsem taky pár vyzkoušela, ale nejvíc se mi osvědčily sítka na čaj...musí se do nich sice trochu klepat, ale pak sypou skvěle:-))

      Vymazat
  5. Miluju tvarohový buchty, díky za recept. A nápad s cukřenkou je nice, přesně ve Tvém stylu.)

    OdpovědětVymazat
  6. Jani, díky za typ a krásné fotky, tvarohovou jsem už dlouho nedělala. Zato jsem díky tobě oprášila mrkvový koláč, místo ořechů byly mandle a navíc troška oleje, jinak stejné a vynikající!
    Měj se hezky, pa Helena

    PS: to čajítko je super nápad!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heli, nemáš zač, jsem ráda, že připomínám staré recepty:-)) Já ten mrkvový ještě nedělala, protože na naši rodinu je moc malý, tak budu muset upéct asi rovnou dva....měj se také krásně pa Jana

      Vymazat
  7. Ahoj Jani, už tvůj krásný blog pár dní sleduju. Zrovna včera jsem u tebe nebyla a šup chyba lávky. Taky jsem včera pekla bábovku, kdybych k tobě jukla driv měla bych tvarohovou taky a tak si teď dojidám mou suchou.. A asi budu péct brzy znovu ;)
    Hezky večer Lenka

    OdpovědětVymazat