28 komentářů
  1. JANI, KRÁSNĚ NAFOCENO.
    JSEM SE POUSMÁLA.
    KVĚTINY UDĚLAJÍ VŽDY RADOST.
    MĚJ PŘÍJEMNÝ VÍKEND.
    BOHDA

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné tulipánky ....
    Krásný víkend ... Věra

    OdpovědětVymazat
  3. Jani, řekni to JEMU, že je fajn chlap, který ti dělá radost .. Mějte se oba krásně, HanaL.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, já MU to řeknu :-) měj se také krásně pa Jana

      Vymazat
  4. Hihi:-)))....Jani,máš prima manžela, když ti dělá takovou radost. Hezký víkend. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, díky za manžela, ten tvůj ti dělá také radost :-) pa Jana

      Vymazat
  5. Jani , jojo to je super...ale kožich by byl v poho...co třeba kdyby dostala auto...hned bych to doma taky řekla :-)))! Tulipány jsou krásné!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to asi každá....já si letos asi "řeknu" o nějakou pěknou dovolenou :-)) měj se prima

      Vymazat
  6. Ty tulipány vypadají krásně. Já jsem jsem si v pubertě usmyslela, že je hrozně cool tvrdit, že nemám ráda kytky, tahle póza mi vydržela až do dospělosti, a teď už se téhle nálepky neumím zbavit, a kytky tak nedostávám, i když už chci:)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Iri, tak to musíš napravit, myslím, že když si párkrát "povzdechneš" nad pěknou kytkou, tak to pochopí :-)

      Vymazat
  7. Takhle vtipně dneska?
    Výbornéééééééééééé!

    OdpovědětVymazat
  8. Jani, to som sa pobavila :) Ja to moc neriešim, keby som sa mala predháňať s kamarátkami, ktorá čo dostala, tak by ma tie darčeky ani nebavilo dostávať. Tým, že neviem kedy čo bude alebo nebude je to viac zaujímavejšie :)) Moc krásne tulipány.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rendi, to víš, že jo, ale kamarádka má smysl pro humor, tak mě tak škádlila, i když myčku dostala, ale já ji mám taky, takže nešlo o předhánění....:-)) měj se krásně pa Jana

      Vymazat
  9. Janinko, úžasný příběh .... moc jsi mě pobavila .... mě jednou manžel taky přinesl kytičku "jen tak" .... nevím proč, ale v tu chvíli se ve mě ozvaly mé vzpomínky a "traumata" z dětství, kdy si můj tatínek žehlil u mamky průšvihy kytičkou "jen tak" .... a tak jsem se ho místo toho, abych mu vlepila velikánskou pusu, neprozřetělně zeptala: "A co jsi proved????" ..... od té doby mi už kytičky jen tak nenosí .... ale myčku a kožich mám .... chi, chi ..... Marki
    PS" Ty tulipány jsou nádherné .... moc krásné fotky !!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježiš Markétko, tak nošení kytek není teda jen tak....jo traumata z dětství pronásledují. Ale zase ta myčka a kožich (jen tak) svědčí o velké lásce....měj se moc krásně

      Vymazat
  10. Páni, to je krása :-)
    Asi se doma taky nenápadně zmíním o vázách zejících prázdnotou. Třeba to někomu docvakne... No a když ne. Tak si udělám radost sama :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to víš, že jo ...já si také občas udělám radost a koupím si kytku sama, ale myslím, že to zařídíš dobře, aby to někomu docvaklo...:-))

      Vymazat
  11. :-):-):-)Janičko Ty jsi mě potěšila:-)to je krása..A Tvůj muž je šikulka...Já si kytičky budu nějakou dobu kupovat sama ,ale moc se těším ,až se opět v mém životě objeví muž s kytkou v ruce:-)
    Velmi ráda je dostávám..
    Měj krásné dny plné kytek:-)
    Bi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Bi, já vím a je mi to moc líto, něco podobného jsme také v rodině řešili a je to moc pro tu dotyčnou smutné, ale život jde dál, už se z toho pomalu dostává a dokonce má vedle sebe nového muže a doufáme všichni, že toho pravého. Tak ti moc přeji, abys také našla tak úžasného chlapa, který ocení jaká jsi!!!!

      Vymazat
  12. Jani, od včerejška mám taky kytici tulipánů, ale koupila jsem si je sama:( Ale květiny občas dostávám, celá rodina ví, že mně tím udělají velikááánskou radost, ale mohlo by to být častěji... Ty tvoje fialové jsou hezké!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, já si taky většinou kupuji kytky sama, hlavně ty v květináči.... a už jsem u tebe koukala, skvělá dekorace :-)) měj se prima

      Vymazat
  13. Janičko,ty tulipány jsou mnohem krásnější,než kožich !:-)Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věrko, tak to je zase pravda...a kožich bych stejně nechtěla :-)

      Vymazat
  14. no Jani musím také reagovat jak na myčku tak na kytičky. O auto nestojím, kožich mám a myčku jsem potřebovala, a předhánět se s Tebou to už vůbec . Obě máme moc hodné manžílky , krásně dětičky , zahrádku tak co více. že :-))). Ale musím ti říci, že i k svátku jsem dotala krásné kytičky a ty jsem si už i vybrala :-)))))). V práci jsem od naší - mé současné a tvé bývalé - ˇkolegyňky dostala krásné malé irisky, tak si je pak šoupnu do zahrádky. A musím ti říci,, až se uvidíme o svých pálánech s kovárnou, zase jsem o víkendu plánovala. Tak zatím pa pa Ilča

    OdpovědětVymazat
  15. Iloušku, to je jasné:-))... už se těším na tvé plánování. Pa Jana

    OdpovědětVymazat