11 komentářů
  1. KYTIČKY OPRAVDU NIKDY NEZKLAMOU.
    MOC HEZKÉ FOTEČKY.
    POHODOVÉ DNY PŘEJI.
    BOHDA

    OdpovědětVymazat
  2. Jani, rastlinka je v blogerskom svete veľmi obľúbená a tým, že si napísala aj názov si potešila všetky ostatné, ktoré hľadali a nenašli. Krásne bývanie a fotky ešte krajšie, ale u teba je to vždy zaručená kvalita. Videla som tam tuším aj čiernu tabuľu a to mi pripomenulo, že by som tú moju mohla už konečne natrieť :))

    OdpovědětVymazat
  3. Janičko, děkuju,
    už dlouho se pídím po tom, jak se tahle nádherná kytička jmenuje, už dlouho jí obdivuju na všech severských blozích a doposud jesm netušila, jak se jmenuje.............Marki

    OdpovědětVymazat
  4. Jani, krásne fotky, tento kvietok nemám, ale už som po ňom pokukovala. Možno raz, ale keď my máme kvetov plný byt :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Jani,tak tahle kytička mi už dva měsíce dělá doma okrasu. Vůbec ji nezalévám a je stále krásná-takže kytička přesně pro mě:-)) hezký víkend Eva

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělý keřík a ještě skvělejší prostředí. Nádherný interiér!!! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Jani, po mesicich nestihani zase brazdim ceske blogy a pres holky jsem se dostala k Tobe. Nejdrive zpetne Vse nej k narozeninam! A nyni...krasne fotky, krasne vsechno. Rada prijdu zase:)
    Zdravim, Jana

    OdpovědětVymazat
  8. Jani, já ho objevila asi loni, v létě bydlí v truhlíku na jižní stranu, spálí se tam kdeco, ale on drží. Drží tak, že narozdíl od letniček pokračuje svůj život i podzimní a zimní výsadbě. Netušila jsem, že vlastně patří domů. Moc mu to u vás sluší!
    Minule jsem asi zapomněla pochválit dárky, co si dostala a zvlášť obal od syna. Je úžasný (syn i obal), výtvarně by si rozuměl (syn) s naším Adamem, balí podobně kreativně :o)
    Pěknou sobotu všem u vás, Helena

    OdpovědětVymazat
  9. Milé moje blogerky, VŠEM vám moc DĚKUJI za neuvěřitelně milé komentáře a návštěvy u mě. Mějte se moc krásně :-)) Jana

    OdpovědětVymazat
  10. Jani vy to máte doma tak krásné! Můj sen :) Kdybych k vám přišla na návštěvu, tak už asi neodejdu :)

    OdpovědětVymazat