9 komentářů
  1. Ahoj Jani. Když jsem prohlížela foto ve tvém příspěvku, hezky ve mě hrklo - tjooo, to jsou ty samé nůžky co mám a i značka na nich je stejná.
    Ano vím, asi nejsme jediné, kdo je zdědil. Mám je po mém dědečkovi, který je dostal od krejčovského mistra po ukončení tehdejší školy a to bylo někdy kolem roku 1915. Dokonce mám také jejich foto na fotkách o patchwork dece.
    Jani máš moc hezký blog a ráda k tobě chodím na kukandu.
    Děkuji ti a hezký začátek týdne. Jarmila

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Jarmilo, děkuji za pochvalu blogu, jsem moc ráda, že se ti tu líbí. Nůžky zdědil můj muž asi taky po předcích. Měj se pěkně :-)) Jana

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotečky!!!Levandulky mám tři a ještě přibudou,já se o ně-kromě toho stříhání-zas až tak nestarám,mám je ve skalce a daří se jim:-)Krásný týden!!

    OdpovědětVymazat
  4. Míšo,díky, levandule je nejen krásná, ale i nenáročná :-)) Měj se krásně Jana

    OdpovědětVymazat
  5. no ještě jsem přemýšlela na tu kytičku, ale jak píšeš anýz to se mi nezdá :-( , kytičku z louky znám ale nevím nevím , ale jak jsem psala juknu. Taky mi to nedá, když nějakou kytičku nevím. Jo a pořídila jsem si nový clematis, to jen abych doplnila informace :-)))) a také jasmín.:-))) pa pa I.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to už se těším, až udělám z tvé zahrádky příspěvek...:--)))) a přemýšlej, včera jsem nad tou trávou dumala do noci a nic...tak papa

      Vymazat