21 komentářů
  1. Vždy když delám s červenou řepou,tak obdivuji jeji barvu...perfektní nápad!Výsledné obarvení je opravdu nádherné.Prima víkend Vera:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věru, barva není špatná a uvidím, co to udělá až se to vypere ... pěkný víkend i tobě:)

      Vymazat
  2. Jani, díky za recept...teda za nápad:)krásny víkend...Maca

    OdpovědětVymazat
  3. Normálně jsem to zkoušela někdy před měsícem a po vyprání to zůstalo velmi bledě lososové. Barva je to sice hezká, ale moje představy byly jiné :))). Pak jsem zkoušela borůvky a skončila to po vyndání z pračky jako světle šedá barva. Tak nevim, co dělám blbě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi by to chtělo i víc řepy, aby barva byla intenzivnější. O barvení borůvkama s kamencem jsem četla tady http://www.fler.cz/blog/barevne-odstiny-a-vyhody-a-nevyhody-prirodniho-barveni-3436. To chci taky vyzkoušet. Ještě bych ale chtěla sehnat indigo, to se mi líbí nejvíc:-)

      Vymazat
  4. Janka, ďakujem za fantastický recept... Budúci týžden som chcela ísť kupovať ružovú látku do dcérkinej izby. Týmto pádom nemusím - zafarbím ľanovú látku a bude to všetko prírodné! A k tomu aj v krásnej ružovej, ktorá sa presné hodí do izbičky... Alexandra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač, tak ať se to povede a holčička je spokojená!

      Vymazat
  5. No vidíš a já když dělám s červenou řepou tak barvím, aniž bych chtěla. Vypadá to super, ta předposlední fotka je nej!

    OdpovědětVymazat
  6. Jani, ubrousek vypadá moc dobře a doladěný s pivoňkou, prostě nádhera.
    Moc se mi líbí i tvé úlovky z bazaru.
    Hezkou sobotu, pa Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heli, díky. Úlovek z bazaru je nej, z toho mám velkou radost. I tobě pěkný víkend:)

      Vymazat
  7. Povedlo se! Každý pátek čekám, co zase ukážeš. S tou páteční DIY sis na sebe ušila dokonalý bič:-)). Ale jsi dobrá, já bych to nedávala. Jani pěkný víkend. Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věru, to teda jo, ale mám v záloze Pinterest, tak když nebude čas a nápad (nebo nálada:), tak ho určitě využiju a vlastně už teď využívám:-)

      Vymazat
  8. Jani, to je super!! Já tady mám spoustu bílých látek na barvení tak to zkusím :-)
    Krásný víkend!

    OdpovědětVymazat
  9. Ano, ten ubrousek je božskej! Řepou barvím nejprve linku, pak sebe a dál už ani nemám náladu pokračovat :-). Pivoňky u rodičů v Orlických horách, jsou teprve v plenkách :-) nejste na tom tak zle , Jani :-) !
    A indigo? V čechách snad někde kolem strážnice? 100% ho nabízela firma JACQUARD.
    Miluju váš blog a příspěvky na pinterestu, díky, díky, díky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mileno díky moc:-)))) A taky díky za odkaz, projedu si to tam. První pivoňky, co mi rozkvetly, jsem si včera ustřihla všechny do vázy, protože pod tíhou deště se válely po zemi. A ty ostatní mi taky ještě nekvetou. Tak se mějte prima a na Pinterestu o vás vím:)

      Vymazat