12 komentářů
  1. V novém roce přeji jen všechno dobré, hlavně hodně zdraví!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. Vše krásné do nového roku i Vám, hlavně hodně zdravíčka! Markéta

    OdpovědětVymazat
  3. V novém roce přeji vše jen to dobré.
    Liba🍀

    OdpovědětVymazat
  4. IF YOU NEED A LOAN NOW EMAIL CONTACT drbenjaminfinance@gmail.com




    TODAY I GOT MY DESIRED LOAN AMOUNT $520,000.00 FROM A RELIABLE AND TRUSTED LOAN COMPANY. IF YOU NEED A LOAN NOW EMAIL CONTACT drbenjaminfinance@gmail.com

    Hello, I'm here to testify of how i got my loan from BENJAMIN LOAN FINANCE(drbenjaminfinance@gmail.com) I don't know if you are in need of an urgent loan to pay bills, start business or build a house, they offer all kinds of loan. So feel free to contact Dr. Benjamin Owen he holds all of the information about how to obtain money quickly and painlessly without cost/stress via Email: drbenjaminfinance@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Přeji všem úspěšný rok 2022. Snad se nedostaneme ještě do většího maléru, než tomu bylo v minulých dvou letech. Jsem přesvědčená, že s covidem zatočíme a staneme se bezpečnější krajinou pro žití. Jaký dárek vám udělal největší radost na Vánoce? Mně určitě od partnera darovaná červená peněženka.

    OdpovědětVymazat
  6. Opravdu nádherné fotky. Já zimu miluji, a to hlavně u nás na chatě, kde si dávám pořádně záležet na doplňcích. Nejvíce mi asi učarovaly ovčí kožešiny, které nejenže vypadají skvěle na pohled, ale jsou i velmi příjemné na dotek. Zatím jich mám pár v obývacím pokoji a v ložnici, ale přemýšlím nad tím, že nějaké pořídím i na chodbu.

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherné fotografie skoro, jak a naší chatě, kterou máme v podhůří krkonošských hor. Chatu vytápíme dřevem, ale letos jsme si museli pořídit nová kamna, jelikož ty stará byla již potřeba vyměnit. Manžel se synem připravují celé léto dřevo, abychom měli čím topit v zimě. Naštěstí je to baví a jsou rádi, že mají v letních měsících pohyb.

    OdpovědětVymazat