10 komentářů
  1. Taky Sumavu miluju, jezdíme každý rok! :) hezký den Evka

    OdpovědětVymazat
  2. Jedním slovem - nádhera. Ve Stožci jsme byli v září před 3 lety na sportovním soustředění a úplně mi to tam učarovalo. Příroda je tam skutečně kouzelná, což je vidět z tvých fotek, měli jsme s sebou 2 dny dokonce jako průvodce přímo pány z řad Strážců Šumavy, kteří nás zavedlo do krásných míst a ještě k tomu vždy měli zajímavé vyprávění. Při naší večerní procházce-bojovce již za tmy jsme dokonce slyšeli jeleny v říji.. to byl neskutečný zážitek. :-)
    Je mým snem se jednou vrátit k nám do jižních Čech a bydlet právě někde na Šumavě.. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Sumavu miluji, letos jsme tam byli 2x, jednou za super pocasi, podruhe uz mene, ale i tak si to tam clovek uzije. Fotky nadhera. M.

    OdpovědětVymazat
  4. Stožec a okolí .... to je prostě úžasná nádhera... takový krásný konec světa ... bydleli jsme v penzionu Druid a také to nemělo chybu ......
    Jarka

    OdpovědětVymazat
  5. Úžasná atmosféra dýcha z fotografií :)

    OdpovědětVymazat
  6. Úchvatné fotky! Na Libíně jsme byli letos také ;-). Šumava asi nikdy neomrzí...
    V.

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné fotky, Jani! Taová ta zadumaná romantika, na vyčištění hlavy myslím to pravé...
    Měj hezký den, Helena

    OdpovědětVymazat
  8. Moc krásné fotky. Na Libíně jsme byli s přítelem v létě, vzal mě na Šumavu na výlet k našemu výročí a moc se nám tam líbilo. No už týden na Šumavě bydlíme :)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc krásný článek, určitě bych se tam chtěla někdy vydat, ale s přítelem je to dost těžké vyrazit někam na wellness :-) Jeho největším výkonem bylo, když mi k posledním Vánocům dal pod stromeček poukaz na párovou tantrickou masáž, která byla tedy skvělá, ale od té doby nic :-(

    OdpovědětVymazat
  10. Na Šumavě je krásně. Také tam ráda jezdím. Z Prahy to máme 2 hodiny a vždy si nádherně odpočinu. Manžela místo toho abych jej brala do přírody pošlu na tantra masáže. On je spokojený že si na něj sáhne nějaká jiná ženská a já vím, že k ničemu nedojde. Vždyť jedna masérka je také moje nejlepší kamarádka. A té věřím.

    OdpovědětVymazat