13 komentářů
  1. Janka krásne fotky...a to že stromček prežil bez ujmy ma veľmi potešilo a inšpirovalo k budúcemu roku to tak tiež vyskúšať. Ja totiž veľmi trpím ak mi niekto daruje rezané kvety, prve čo ma napadne, juuuj ale sú krásne, no kto ich zase bude mať odvahu hodiť vysušené do koša :-(( A tak je to u mňa aj so stromčekom, proste nedokážem ho kúpiť odrezaný...no čo už každý sme nejaký. Krásny nedeľný podvečer prajem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mery, já to mám stejné, raději všem říkám ať mi nosí kytky v květináči, ty řezané je mi pak líto vyhodit. Pa a taky přeji krásný večer :)

      Vymazat
  2. Jani, krásné snímky a foťák Ti přeju. Já už jsem si přání splnila a mám 3 dny doma nový Canon. Nádherné fotky a Lukáš dělál video a úžasné. Jo jo, Focení je vášeň. Úplně ti rozumím:-) Pa Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věru díky, tak to se musím k tobě kouknout na nové fotky z nového foťáku....Já už se taky nemůžu dočkat :-) pa

      Vymazat
  3. Já byla také tento týden obhlédnout zahradu. Sem tam něco pučí a celá se zelená. Úplně se mi chtělo zasednout na skalku a provětrat vyprané plecí rukavice:) Ale odolala jsem. Možná i proto, že už 10 dní bojuju s nachlazením. Vintage věci také miluju. Nejdřív jsem je měla doma, ale pak jsem je přesunula pod naší pergolu. No a foťák - jdi určitě do Nikonu. My teď taky kupovali nový, prošli jsme milion recenzí na webu, zkoušeli jsme si fotit jak s Canonem, tak s Nikonem a nakonec to Nikon vyhrál. A lidi kolem mě co fotí a co mají Canon, mi říkají, že kdyby si kupovali nový, šli by určitě do Nikonu. Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petro, díky za názor, já prošla taky stovky recenzí a pořád se nemůžu rozhodnout, tak snad se nakonec rozhodnu správně:) nejdřív jsem taky chtěla Nikon, ale na tom mi vadí pár drobností, takže teď zase převažuje Canon.....no je to těžké:) Tak pěkný večer a ať je nachlazení brzo pryč!

      Vymazat
  4. Ahoj Jani, chci si taky pořídit nový foťák, ale rozhodla jsem se pro Nikon. Mám teď Canon, tak chci vyzkoušet něco jiného. I spoustu doporučení mám na Nikon. Tak uvidím, ale je drahý, tak musím ještě chvilku počkat :-) Přeji Ti, ať se dobře rozhodneš! :-). Hezký večer!

    OdpovědětVymazat
  5. Krasne fotky,na bezny leden to sice nevypada ale o to je vic zajimavejsi.Ja se pridavam na stranu Nikon uz mam muj treti ne ze by bylo neco spatneho s temi prvnimy ale pokazde si koupim lepsi.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Jani, tak to si tedy počkám na tvé rozhodnutí a jsem zvědavá na fotky z nového přístroje. I ty stávající máš moc pěkné! Jakým foťákem vlastně teď fotíš? Já mám obyčejný digitál Panasonic Lumix a jsem spokojená, ale také uvažuji o zrcadlovce. Přeci jen si chci někdy zaostřit na něco jiného než můj automat.... Tak se těším na tvůj povánoční dárek a fotky z něj.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Jani, taky myslím, že zima ještě přijde! každopádně jsi pilná zahradnice a dokonalá fotografka. Fotky jsou ořekrásné s úžasnou atmosférou!
    Hezké odpoledne a užívej sluníčka ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Jani, krásná fotoreportáž. Tu tvoji úžasnou zahradu moooocccc závidím. Musí tam být blaze:-) Eva

    OdpovědětVymazat
  9. Krása Jani! A ty tvé zahradní kousky, ta petrolejka, skoro stolek... nádhera!
    Přeji hezký večer a šťastnou ruku!
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
  10. Ten náletový stromek se mi tak líbí! Ale na žádný jsem nikde nenarazila. Mě zahrada chybí, ale třeba jednou se dočkám :-) Zatím jen svůj kousek u rodičů, ale strašně se těším na sázení bylinek. Ale nepředbíhejme, zima se teprve přihlásí o slovo, jen doufám, že sníh nebude až do konce dubna :-)

    OdpovědětVymazat