22 komentářů
  1. keď nastanú naozaj horúčavy nosím ľanové šaty...
    mám ich úplne rovnaké v dvoch farbách, alebo ľanové sukne a batistové blúzičky...
    a kde kúpené? sukne a šaty LERROS a blúzičky ako vystihnem...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lněné sukně mám taky moc ráda, Lerros je prima ... :-))

      Vymazat
  2. jani,ahoj.nádherné šaty,dobrý výber.pekný deň prajem,jazmínna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pochvalu, hlavně jsou příjemné a pohodlné:)

      Vymazat
  3. Jani, to je radosti,když se nákup povede,viď? Já to mám většinou obráceně...kolikrát si říkám,že asi neumím hledat ty správné kousky....nakoupila jsi moc pěkně...tak přeji hodně sluníčkových dní a příjemné nošení. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo, radost je....hlavně, že už je nakoupeno. Ale stejně bych ještě nějaké další brala........:-) Hezké dny i tobě Evi!

      Vymazat
  4. Hihi, mám to naprosto stejně:-). Materiál versus body, co jsi popsala rozhodně hrají roli největší, šatičky vypadají úžasně! Já letos dělám největší parádu s obyčejnými bavlněnými černými šaty s americkými průramky až na zem a střídám k nim jen výrazné nebo barevné doplňky. Úspěch potvrzen i několika anonymními pochvalami na ulici:-D. Mnoo, ale zapršet by taky trošku mohlo, jinak krásné slunečné dny;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, já mám takové šaty taky doma někde zahrabané...musím se po nich kouknout:) A ty jsi Šári u vás v městě určitě kočka největší:) pa a krásné dny!

      Vymazat
  5. Krásné šaty. A dokonce nejsou na tenká ramínka. V dobrém závidím...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni díky, To je fakt, tyhle širší ramínka jsou moc fajn.

      Vymazat
  6. Ještě ráno bych napsala, že bohužel letos, stejně jako loni a předloni nemám šaty žádné. Na mou velikost prostě ty správné neseženu. Ale zázrak! Dnes jsem zakoupila v Attrattivu ZLEVNĚNÉ neuvěřitelně bláznivé šaty, které mi jsou. Hurááá!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak super! Mně se to vlastně letos taky povedlo po asi dvou letech....A uvidíme kousek těch bláznivých šatiček...??? :))

      Vymazat
  7. Jani, úplně zírám, co si v Jannisu ulovila - většinou je to přezdobené, třpytivé a když jsme tam náhodou něco vylovila, kazové...že by se zlepšili! Šaty, botičky i bižu máš fakt parádní!
    Letos jsem nic moc nesháněla (hurá), loni touhle dobou jsem ulovila ve slevách v Debenhams pár kousků...jako když jsem je našla :o)
    Hezký den, pa Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vlastně ten Jannis moc neznám, byla jsem tam asi podruhé, taky mě nikdy jeho výlohy nijak nezaujaly.... šla jsem tam už jenom asi ze zoufalství a ejhle překvapili příjemně:) A letní kolekci mají fakt takovou jakou jsem chtěla na horké léto a k moři. To jsem nikde jinde nenašla. Všude mají buď umělé materiály nebo nepohodlné střihy, ve kterých je horko. Pa Heli a krásné léto!!!

      Vymazat
  8. Krásné. Mám ráda tuhle jednoduchost a pohodlí :-) Pa Věra

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Jano, moc pěkné šatičky i vše ostatní. Já jsem nedávno narazila na super jednoduché šaty s kraječkou v sekáču, tam mě to prostě baví. Slávka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo, to mě taky baví, loni jsem si v sekáči koupila nádherné lněné šaty, bílé ...taky radost. Akorát bílá trochu nepraktická:-)

      Vymazat
  10. Bože Janičko to je nádhera..
    Řecko miluji..levně tu samotu a tu jejich strdečnost a vlídné tváře.. Tvé šaty?nemám slov..přesně můj styl..Naposledy jsem nakupovala ve Francii,jinak většinu kousků mám ze sekáče,protože modní výstřelky mě fakt neberou..Nádherné fotky..děkuji..dobrou noc..Bi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Bi, já děkuji za pochvalu:-) Měj se moc krásně pa

      Vymazat