6 komentářů
  1. Jani, miluji jahodový džem. Taky jsem dělala s rebarborou. Já ti nesnáším vaření, ale tyhle záležitosti mě baví:-))Pa Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak něco podobného jsem ti dala do komentáře....vyzkouším ten růžový sirup, levandulový asi ne, to by mi možná přišlo, že piju mýdlo:-)) pa

      Vymazat
  2. Jahody a vanilka, to zní úžasně! Mňam. Rybízování u nás propukne zítra, bez linecké slepeného rybízovou marmeládou by u nás totiž asi nebyly Vánoce :o)
    Děkuji za odhalené betonové krásy a přeji hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já taky linecké jenom s rybízovou! Tak si Helenko užij zavařování a krásný víkend přeji pa:)

      Vymazat
  3. Krásné fotky, Jani ! Jahodové zavařeniny jsem stihla jenom pár skleniček v kombinaci s rebarborou. Chutnala moc dobře při vaření, taky jsem zvědavá jaká bude po otevření :-)
    Rybíz miluju - jakkoliv - ale ostrouhám :-( Na trhu se prodává maximálně malá vanička o 150g a vlastní stále ještě nemáme :-/
    Krásné zavařování :-)

    OdpovědětVymazat
  4. ... jestli muzu neco na vyzkouseni .... loni jsme delali jahodovou marmeladu s matou ... zajimava chut

    OdpovědětVymazat