24 komentářů
  1. Jani, fotečky jsou krásné a přitom smutné. Tahle voda bude vysychat dlouho. Přeji všem , aby tohle upršené počasí bylo konečně za námi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si to moc přeji, podle předpovědi snad už od středy uvidíme aspoň kousek sluníčka:-))

      Vymazat
  2. Já nechápu co se děje. Včera jsem byla celý den na zahradě, opálila jsem si ruce a krk při smažení bramboráků....a jinde takové pozdvižení. Od večera teda poctivě leje, ale o povodních tady nemůže být řeč. Je mi všechn moc líto...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My jsme opálení tak od ohně z kamen... je to děs, už aby to přestalo. Tady poctivě leje už týden s malými přestávkami.......

      Vymazat
  3. Fotky jsou tak krásné a přesto si moc přeji sluníčko.Snad se brzy vyčasí.Krásný týden .věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věru, doufejme, taky si to moc přeji:-) krásný týden i tobě

      Vymazat
  4. U nás je také hrůza, snad se to už zlepší. Zahrada mi také plave, dům naštěstí ne, jsme na kopci... Ale prší a prší. Myslím na všechny. Pa, Jani!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, u nás se to už lepší....ale jak čtu jinde ne. pa

      Vymazat
  5. Dobrý deň, s hrôzou sledujem aj ja na ČT24, čo sa u vás, v Cechách deje. Je to hrôza a jemi ľúto všetkých postihnutých ľudí,ktorým voda zničila byty, domy,či s láskou tvorené sady, záhrady, záhradky... Také, akomáte Vy, pani Jana. S radosťou som si preklikala všetky vaše príspevky "zo záhrady" a cítila som sa akoby som stála uprostred prírody naplnenej vôňou vody, slnka,lesnej vlhkosti, lúk, pokosenej trávy.... Ďakujem za teto hlboký zážitok. Bývam tiež na dedine,máme pri dome veľkú záhradu, som vyštudovaná sadovníčka, ale u "Vás" som si našla veľa inšpirácie... Nuž, človek sa učí celý život.Ešte raz ďakujem.
    Henrieta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Henrieto, moc děkuji za krásný komentář a děkuji také, že na nás Čechy myslíte:) Hezký večer. Jana

      Vymazat
  6. Janka presne ako píšeš, aj u nas už celý deň od rána leeeje...a minulý týždeň s prestávkami viac lialo ako nie, nálada pod psa...a to nam sľubujú aj také celé leto, no ďakujem pekne. Slimáky si pochutnávajú na našom snažení, no des. A Tvoje fotky aj keď sama voda sú nádherné. Dík aspoň na chvíľku človek pookreje. Snaď zajtra už bude lepšie a ja tak budem môcť aspoň obrať jahody, lebo tam hnijú na mokrej hline :-( Ahoj janka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mery, ty sbíráš jahody a nám sotva kvetou....jo ta příroda, ta si dělá co chce.. a je to dobře:) Pa a hezký večer!

      Vymazat
  7. Janičko, tak ať to ustojíte, držím palce a moc na vás myslím. Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věru díky, u nás je to pohodě, ale jinde.....hrůza

      Vymazat
  8. Na Moravě také prší doufám, že to sem nepřijde. Celý den sleduji ČT 24 jak to vypadá v Čechách... Držím palce hodně sil a energie. Mimochodem krásný blog. L.

    OdpovědětVymazat
  9. Letos je tý vody už nějak moc....

    OdpovědětVymazat
  10. Tak my jsme na hondě velkém kopci my tu ani stojící vodu nemáme,ale už jsem taky takovou menší vodu zažila,když jsem ještě bydlelal u rodičů-je to děs co dokáží živly a nejen voda :-(

    OdpovědětVymazat
  11. Jani, snad už bude jen líp... Mě se manžel do Prahy ráno dostal, ale nebylo to nic moc. Terka uvízla v Modřanech, školu má trochu pod vodou, ruší se plánované zkoušky... Hlavně, když nejde o život!
    Klidný večer přeji, pa Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, Heli, hlavně, že nejde o život. Přírodě neporučíme:) pa a hezký večer!

      Vymazat
  12. Jo, jo, myslíme si, jak umíme všechno ošéfovat a přitom jsme tak zranitelní! Stačí pár zavřených silnic, nejezdící metro a chaos je na světě. Všechny zatopené upřímně lituju, musí to být strašné. Nechci mudrovat, ale příroda bude mít vždycky navrch a všechno špatné, co tu provádíme nám poctivě oplatí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda a je to dobře, kdyby člověk vládl i přírodě, tak už asi nejme....

      Vymazat