32 komentářů
  1. Ježiši to je perfektní! Všechno! Knoflíky, nápad s poutkem, výšivka... Nádhera :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super! Polštářů není nikdy dost a skvělých nápadů taky! Hezký den! Adriana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, to je fakt, polštářků není nikdy dost:)

      Vymazat
  3. Ahoj Jano, ty jsou super. Brala bych je i s tím křeslem. Jaksi nám polštářky pořád chybí. Jen manžel spí asi na šesti. Ale já jsem zjistila, že na šití nemám trpělivost, tak si zase nějaký povlaky vyhrabu v sekáču. Ty máš rebarboru? Ty, jo. Připomíná mi dětství, měli jsme jí hodně, pak nějak vymrzla, či co. Ten koláč vypadá dobře. Slávka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Slávi, děkuji:) No rebarbora je koupená, na zahrádce ji stejně nemám, a myslím, že je na ní u nás ještě brzy...ale přemýšlím, že si ji taky vysadím. pa

      Vymazat
  4. Jeeeminenku Janka, si všetvor :-) aj šiješ. vankúšiky sú bomba...super výtvor do detailov vypracované. No s tým strojom to nieje tak jednoduché v dnešnom výbere.
    Je ich strašne veľa, veľmi podstatné je načo ho budeš používať a podľa toho by som si zvolila čí najjednoduchší alebo... Ja som vystriedala dosť značiek a nakoniec môj miláčik bol vždy Brother PS-33 a je aj teraz keď vlastním Berninu QE Aurora 440. Krásne dni prajem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mery díky moc, ale na tebe nemám!!!! Ty jezdíš i na motorce:) A díky za názor k šicímu stroji, pokud máš Brother a jsi s ním spokojená, to mi stačí. Mám vytipovaný Brother BM 3600. Já ho chci na jednoduché šití, nějaké vyšívání, aby prošil i silnější látku... Tak snad bude dobrý a bude sloužit. Četla jsem si názory švadlen a většinou si Brother chválily ....Tak se měj pěkně a ještě jednou díky pa

      Vymazat
  5. Krásný...a proklikala jsem se na origami pillows a spadla mi brada....

    OdpovědětVymazat
  6. Dechberoucí!! A ještě mi řekni, jak si dala tu šablonu na látku. Já jsem si tu svou kočku nakreslila křídou, a pro další předlohy jsem si pořídila fix na látku. Jinak jsem ale bezradná. Předem díky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Do papírové šablony jsem si udělala pár dírek a tužkou ji překreslila na látku a kde jsem se netrefila, tak to šlo vygumovat. Na černou látku bych třeba použila bílou pastelku. Myslím, že křída ti neudělá ten přesný obrys a fix nejde vyprat, když se netrefíš....:)

      Vymazat
    2. Aha, díky. No tohle je právě speciální prací fix. Teda aspoň píšou, že jde vyprat, a kupovala jsem ho v látkách.) A pak jsem si pořídila ještě jeden "neviditelný", který má pak sám vyblednout. Tak uvidíme:)

      Vymazat
  7. Jani, krááása !!! Do detailu propracované ! No a len a růžová je má combo favoritka :-) BTW z čeho jsi dělala knoflíky ?
    Krásný dajmošový den ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji!!! Knoflíky jsou z Fima, moje dcera z něho dělá náušnice. Taky přeji krásný den pa Anýzovko:))))))

      Vymazat
  8. Ahojky Jani,krásné a nadčasové.....o víkendu jsem měla podobný nápad.Taky jsem šila a vyšívala polštářek. Zítra dám příspěvek. Hezký den. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, tak to už se těším na ten tvůj...není nad uklidňující ruční práce, viď :-))) krásný den!!!

      Vymazat
  9. Diamanty jsou super! Já sem jima tiskla utěrky, ale nějak jsem to nezvládla pofotit tak pěkně, jak ty:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, to je škoda, ráda bych se koukla na tvoji utěrku:) Všimla jsem si u tebe na blogu, že umíš i razítka, které mně teda nejdou, tak se půjdu k tobě přiučit:) pěkný den a děkuji za návštěvu, Anni!

      Vymazat
  10. Janičko báječné nápady máš-krása!!!

    OdpovědětVymazat
  11. Jůů Jani, ty jsou kouzelné! A neonové, tyhle drobné detaily miluju a moc se mi líbí i kombinace režné látky a geometrického motivu. Prostě polštářků není nikdy dost!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šári díky, to je fakt, polštářků není nikdy dost ... a u nás bude brzy přepolštářkováno:-) Hezký den pa

      Vymazat
  12. Ale to je pěkné, Jani. Máš moc povedené zákoutí - hned bych si tam zasedla.
    Věrka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věru díky, bohužel křeslo je trochu vratké, tak se na něm moc dobře nesedí, ale zase je dekorativní:)

      Vymazat
  13. Jéé, Jani, moc krásné polštářky, přesně mé odstíny barev. Šedá a růžová. Jsi velká šikulka :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, díky, to víš .. šedá a růžová vedou i u mě:-) krásný den!

      Vymazat
  14. Tak už vím, na co ta příprava...parádní, originální polštáře! Jsi fakt skvělá, Jani! Krásná látka, asi čistý len?
    Mimochodem, napiš mi prosím adresu na mail davidova.hela@gmail.com, vyhrála si u mě!
    Hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko moc děkuji za pochvalu:) Látka je len. A za výhru moc děkuji, já vůbec nevím, že bych soutěžila...teď jsem zjistila, že to bylo v rámci výročí tvého blogu:) Já se totiž soutěží nezúčastňuji...napíšu ti na mail :)) Ještě jednou děkuji a přeji krásnou neděli pa Jana

      Vymazat
  15. Jani, mám obyčejný brother RS-36 (už asi sto let:-))a jsem spokojená, bohužel je chudák bez péče, jenom pracuje a pracuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavli, moc děkuji za informaci! To je pro mě skvělá zpráva, že jenom pracuje a nepotřebuje údržbu:) Kupuji ho! měj se prima:)

      Vymazat
  16. Moc povedeně vystylované zákoutí. Taky se mi moc líbí kombinace tradičního lnu a moderního diamantového tvaru. K šicímu stroji - já jsem po dlouhých uvažováních a i na základě testu z D-testu šla do Bertiny Bernette E66 a jsem max. spokojená. Prošije všechno a je blbuvzdorná /což v mém případě velmi oceňuji/ .)

    OdpovědětVymazat